= Uk & Puk (VVE) gecertificeerd of in opleiding (i.o.)


= gecertificeerd trainer gezonde kinderopvang

DIRECTIE

   

Sonja van den Hoven

Ik ben Sonja van den Hoven. Getrouwd met Freek en trotse moeder van een dochter (2007) en een zoon (2010). In 2014 startte ik Kanti kinderopvang. In mijn eentje startte ik een peutergroep. Samen met Woutertje, Doortje en mijn ukelele begon dit spannende avontuur. Inmiddels prijs ik me rijk met zo veel toegewijde collega's.


Ik ben verantwoordelijk voor de algehele visie en het beleid.


Kanti is voor mij een droom die is uitgekomen. Wanneer ik kinderen fijn zie spelen en medewerkers met plezier naar hun werk zie komen, dan is mijn dag goed. Ik hoop dan ook dat een ieder die Kanti bezoekt kan zeggen: "Het is mijn 2e thuis, want ik kan en mag er mezelf zijn."

Freek van den Hoven

Mijn naam is Freek van de Hoven, getrouwd met Sonja en vader van onze 2 kinderen (2007/2010).


Nadat Sonja in 2014 Kanti opstartte heb ik haar uiteraard ondersteund. Dat begon met een boodschapje, maar mondde uiteindelijk uit in administratieve taken en overige management taken.


Na een loopbaan van 16 jaar als inkoper heb ik begin 2018 het roer omgegooid en heb ik me definitief aangesloten bij de Kanti-crew (zoals wij dat noemen).

Dat was best een uitdaging, maar ik geniet er met volle teugen van. Het werk verrast me nog elke dag.


Mijn taken zijn oa:

•Financiële administratie

•Huisvesting & facilitair.


Je kunt bij mij terecht voor vragen over facturatie, jaaropgaven etc.

MANAGEMENT   

Maud van Dongen

Hoi allemaal,


Ik ben Maud van Dongen en wil mezelf graag aan jullie voorstellen.

In 2021 heb ik mijn diploma Pedagogisch Educatief Professional behaald.

Vanuit eerdere opleidingen heb ik ontdekt dat het pedagogische aspect en de ontwikkeling van het kind mijn interesses wekken. Ik bloei op wanneer ik een kind, ouder of collega zie groeien en daarin een bijdrage heb mogen leveren.

Binnen de visie van Kanti kan ik volledig mezelf zijn en mag ik blijven groeien en ontwikkelen.


Je ziet me op maandag tot en met donderdag voornamelijk op kantoor.

Als manager binnen Kanti ben ik verantwoordelijk voor diverse onderdelen binnen Kanti.

Ik heb contact met diverse netwerken binnen onze gemeente, scholen en andere hulpverleners. Daarnaast ga ik regelmatig in gesprek met medewerkers om hun talenten verder te ontplooien, spreek ik met ouders bij diverse hulpvragen en ben ik vertrouwenspersoon en zorgcoördinator.


Mocht je een vraag hebben of loop je ergens tegenaan, wandel dan even binnen op kantoor of stuur een berichtje naar maud@kantikind.nl


Ik sta open voor alle vragen en help je graag verder.


Monique van Seters

Hallo, mijn naam is Monique, 47 jaar en woonachtig in Breda. Ik ben moeder van drie kinderen en samen met mijn partner Jurgen en zijn 2 kinderen vormen wij een samengesteld gezin met 5 (pre) pubers. Wij houden van reizen, koken, gezelligheid en zijn graag actief bezig. Mensen omschrijven mij als een vrolijk, ondernemende, directe en warme vrouw met een goede dosis humor.


Ik heb een redelijk diverse beroepsachtergrond waarbij ik steeds de ontwikkeling, groei en uitdaging heb opgezocht. Ik ben gestart als sportdocent door naar (sport, manueel) fysiotherapeut en van daaruit ben ik de ondernemerskant opgegaan. Ik ben gestart met een eigen onderneming in de jeugdzorg regionaal, waar bij je kunt denken aan relatief enkelvoudige kind of gezinsproblematieken als zowel de uithuisplaatsingen of onder toezichtstellingen. Ik heb daarnaast veel op/binnen scholen gewerkt met o.a. klassendynamiek, groepstrainingen en het trainen van teams.


In de afgelopen jaren heb ik een landelijke organisatie opgericht binnen het zorg & welzijn segment. Zo heb ik mijn rugzak verder kunnen aanvullen met zaken zoals people management, supervisie, scholing/docentschap en sales.


Ik kijk uit naar de samenwerking met het team van Kanti waarbij de kwaliteit van de zorg en opvang voor jullie kinderen centraal blijft staan.

Mochten er vanuit jullie nog vragen zijn, dan ben ik bereikbaar op monique@kantikind.nl

ONDERSTEUNING

   

Pauke Mulders

Hoi, ik ben Pauke Mulders en werk bij uw kind als leidster op de groep. Ik kom uit Kaatsheuvel, ben getrouwd met Rob en we hebben 2 kinderen. Ik ben regelmatig op de scholen van mijn kinderen te vinden.


Wat ik zo leuk vind aan het werken met kinderen?

De onbevangenheid van een kind, hun kijk op het leven, dit vind ik bijzonder om te mogen ervaren. Ik vind het mooi om te zien dat uw kind totaal afhankelijk bij ons binnenkomt en dat hetzelfde kind een paar jaar later als een al heel zelfstandig mensje de dagopvang verlaat. Dat ik dat op de voet mag volgen maakt mijn werk heel bijzonder.


Bij Kanti proberen we er elke dag een feestje van te maken. We vormen een hecht team en staan er elke dag weer samen voor om de kinderen een fijne dag te bezorgen.


Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag.

Heeft u nog vragen, stel ze gerust.


Tot ziens!

Annette Martens

Hoi hoi, ik ben Annette Martens en stel mijzelf hier graag even voor. Samen met mijn ouders en mijn jongere broertje woon ik in Kaatsheuvel.

In 2020 heb ik mijn hbo opleiding afgerond en ben daarna bij Kanti gebleven om te werken.


Mij kun je voornamelijk op de peutergroepen vinden (maandag en dinsdag). Hier ben ik natuurlijk niet alleen bezig om er een gezellige dag van de maken maar ook zorg ik ervoor dat ieder kind tot zijn recht komt. Het werken met kinderen is voor mij een van de leukste dingen die er is.

Hun leuke grapjes of gezellige gesprekken maken mijn dag. Samen met de kinderen is iedere dag weer een feestje.


De dagen dat ik niet op de groep sta ben ik te vinden achter te balie (donderdag en vrijdag). Hier ben ik bezig met administratieve taken. Mocht je een vraag hebben dan hoor ik het graag!

Danique Willms

Hoi allemaal, ik ben Danique Willms geboren op 3 mei 1987. Ik kom uit een gezin met drie kinderen waarvan ik de jongste ben. Ik heb nog een oudere broer en zus.


Ik heb de opleiding onderwijsassistente gedaan. Daarna heb ik nog een HBO voor de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Bij deze opleiding heb ik mij volledig gericht op de opvoedingsondersteuning.


Na op een paar verschillende plaatsen in de kinderopvang gewerkt te hebben, ben ik bij Kanti volledig op mijn plek! Ik vind het heerlijk om kinderen nieuwe ervaringen mee te geven en ze een veilig gevoel te geven bij Kanti. Elk kind is uniek en ik vind het fijn om elk kind te laten stralen en de aandacht te geven die hij of zij nodig heeft.

Als VVE coördinator ben ik verantwoordelijk voor de taken die komen kijken bij voor vroegschoolse educatie, waaronder toetsing, contacten met scholen, consultatiebureau, bibliotheek enz.


Mijn passie is van jongs af aan al geweest om te werken met jonge kinderen. Dat deze passie ook werkelijkheid is geworden daar geniet ik nog elke dag van!

Van maandag tot en met donderdag ben ik bij Kanti.