= Uk & Puk (VVE) gecertificeerd of in opleiding (i.o.)


= gecertificeerd trainer gezonde kinderopvang

DIRECTIE

   

Sonja van den Hoven

Ik ben Sonja van den Hoven. Getrouwd met Freek en trotse moeder van een dochter (2007) en een zoon (2010). In 2014 startte ik Kanti kinderopvang. In mijn eentje startte ik een peutergroep. Samen met Woutertje, Doortje en mijn ukelele begon dit spannende avontuur. Inmiddels prijs ik me rijk met zo veel toegewijde collega's. Je vindt me meestal op kantoor, maar op donderdagochtend ben ik als pedagogisch medewerker te vinden bij De Totems. Daarnaast werk ik zo nu en dan ook op de overige groepen. Ik vind het namelijk leuk en belangrijk om betrokken te blijven bij alle kinderen. Deze ken ik dan ook allemaal bij naam. Iedere dag bezoek ik de groepen. Op die manier blijf ik betrokken bij medewerkers, kinderen en ouders. Want daar ben ik Kanti uiteindelijk om begonnen; persoonlijke aandacht. Ik geniet dan ook iedere dag van jullie kinderen.


Op kantoor ben ik verantwoordelijk voor de personeelsplanning, contacten met gemeente, scholen en overige hulpverleners.

Daarnaast ben ik vertrouwenspersoon, bied ik ondersteuning bij de begeleiding van kinderen in een moeilijke thuissituatie en bij kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong en/of hoogbegaafde kinderen.


Als gediplomeerd pedagogisch caoch begeleid ik alle leden van De Kanti-Crew. Dit betekent dat iedere medewerker begeleid wordt tijdens zijn/haar werk en dat we talenten en uitdagingen naast elkaar zetten. Op die manier krijgt iedere medewerker de kans om talenten te benutten en te leren van uitdagingen.


Kanti is voor mij een droom die is uitgekomen. Wanneer ik kinderen fijn zie spelen en medewerkers met plezier naar hun werk zie komen, dan is mijn dag goed. Ik hoop dan ook dat een ieder die Kanti bezoekt kan zeggen: "Het is mijn 2e thuis, want ik kan en mag er mezelf zijn."


Voor vragen en/of opmerkingen staat de deur open.


Wees Welkom!

Freek van den Hoven

Mijn naam is Freek van de Hoven, getrouwd met Sonja en vader van onze 2 kinderen (2007/2010). Nadat Sonja in 2014 Kanti opstartte heb ik haar uiteraard ondersteund. Dat begon met een boodschapje, maar mondde uiteindelijk uit in administratieve taken en overige management taken.
Na een loopbaan van 16 jaar als inkoper heb ik begin 2018 het roer omgegooid en heb ik me definitief aangesloten bij de Kanti-crew (zoals wij dat noemen). Dat was best een uitdaging, maar ik geniet er met volle teugen van. Het werk verrast me nog elke dag.
Mij taken zijn oa: •Financiële administratie •Huisvesting & facilitair.


Je kunt bij mij terecht voor vragen over facturatie, jaaropgaven etc.

ONDERSTEUNING

   

Babs van Berkel

Hallo!
Ik ben Babs van Berkel en ik ondersteun het team op administratief gebied.  
Voordat ik bij Kanti werkte heb ik op een afstandje de ontwikkeling van gastouder tot kinderopvang gevolgd en ik vind het ontzettend leuk om nu deel uit te mogen maken van de zgn. Kanti-crew.

Ik heb twee prachtige dochters en al dacht ik vroeger de babytijd het leukst te vinden, ben ik er inmiddels wel achter dat elke leeftijd, inclusief de puberteit, zijn charme heeft.
Hoewel ik niet direct bij jullie kinderen betrokken ben, merk ik dat  ik tussen de bedrijven door zeker geniet van hun spontaniteit en olijke fratsen. Ze komen dan ook met regelmaat even bij me kletsen. Daarnaast loop ik paar maal daags de groep op. Leuk, maar ook van belang om betrokken te zijn bij de daadwerkelijke opvang.


Je treft me, bij binnenkomst,  aan de balie. Voor mij een mooie gelegeheid om iedereen te groeten en de mogelijkheid te geven om vragen te stellen.

Je kunt bij mij terecht voor de kindplanning, overeenkomsten, de taxiplanning en andere administratieve taken.