BSO-GROEP DE TAMA'S


Kinderen vanaf 4 jaar mogen spelen bij De Tama's.

Hieronder maak je kennis me onze vaste pedagogisch medewerkers op deze groep.


   


= Uk & Puk (VVE) gecertificeerd of in opleiding (i.o.)


= gecertificeerd trainer gezonde kinderopvang

Nienke Netten

Hallo allemaal,

Ik stel mezelf hier graag even aan jullie voor. Ik ben Nienke Netten. Afgelopen jaar ben ik een hartstikke trotse mama geworden. Samen met mijn partner en zoontje woon ik in Kaatsheuvel.


Ik ben heel dankbaar dat ik per 1 juni mezelf mag aansluiten bij de Kanti crew en dat ik ook deel uit mag maken van de opvoeding van jullie prachtige kindjes. Mijn hart ligt namelijk echt bij het werken met kinderen. Ik vind het geweldig om de kinderen te zien groeien en hen hierbij te helpen, ondersteunen en begeleiden.


Dit jaar ben ik afgestudeerd voor de opleiding onderwijsassistent (2023), maar het werken met een jongere doelgroep trok me ook wel heel erg. Ik heb daarom gekozen voor een nieuwe uitdaging bij Kanti. Wat ik zo leuk vind aan deze opvang is de visie en de werkwijze die ze hier bij kanti hebben. Ik vind het belangrijk dat ieder kind gezien word, kan groeien op hun eigen tempo en dat ze zichzelf mogen zijn en dat word hier bij kanti erg benadrukt.


Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en om samen iedere woensdag tot vrijdag veel speelplezier te gaan beleven!


Tot snel!

Marlon Pruijssers

Hoi allemaal,


Ik ben Marlon Pruijssers en ik wil me graag even aan jullie voorstellen.

Samen met mijn ouders en broertje woon ik in Sprang Capelle.


In 2020 ben ik begonnen aan mijn opleiding als gespecialiseerd pedagogisch medewerkster en kwam ik bij Kanti als stagiaire. In 2023 heb ik mijn opleiding afgerond en mijn diploma behaald. Hierna wilde ik graag nog doorstuderen en ben ik begonnen aan de PABO als kleuterjuf. Ik miste de verzorging tijdens mijn opleiding, daarom heb ik toch besloten om te stoppen en aan de slag te gaan in de kinderopvang.


Mijn hart ligt echt bij kinderen en bij Kanti voel ik me helemaal thuis. Vanaf december 2023 ga ik fulltime aan de slag bij Kanti.

Jullie zullen mij vooral tegenkomen op de 0 tot 4 groep, de inca’s. Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.


Ik hoop jullie allemaal snel een keer te zien!

Lindsay Smits

Hallo!


Graag wil ik mezelf even voorstellen!

Mijn naam is Lindsay Smits en ik ben 28 jaar oud. Ik woon in Sprang-Capelle met mijn man en onze twee kindjes Fay (4 jaar) en Finn (1 jaar).


Ik heb een passie voor werken met kinderen en ben nu 2 jaar werkzaam in de kinderopvang. Momenteel volg de BBL opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4.


Ik zal vanaf januari werkzaam zijn bij Kanti en hier heb ik super veel zin!


Liefs,

Lindsay