BSO-GROEP DE TAMA'S


Kinderen vanaf 4 jaar mogen spelen bij De Tama's.

Hieronder maak je kennis me onze vaste pedagogisch medewerkers op deze groep.


   


= Uk & Puk (VVE) gecertificeerd of in opleiding (i.o.)


= gecertificeerd trainer gezonde kinderopvang

Nienke Netten

Hallo allemaal,

Ik stel mezelf hier graag even aan jullie voor. Ik ben Nienke Netten. Afgelopen jaar ben ik een hartstikke trotse mama geworden. Samen met mijn partner en zoontje woon ik in Kaatsheuvel.


Ik ben heel dankbaar dat ik per 1 juni mezelf mag aansluiten bij de Kanti crew en dat ik ook deel uit mag maken van de opvoeding van jullie prachtige kindjes. Mijn hart ligt namelijk echt bij het werken met kinderen. Ik vind het geweldig om de kinderen te zien groeien en hen hierbij te helpen, ondersteunen en begeleiden.


Dit jaar ben ik afgestudeerd voor de opleiding onderwijsassistent (2023), maar het werken met een jongere doelgroep trok me ook wel heel erg. Ik heb daarom gekozen voor een nieuwe uitdaging bij Kanti. Wat ik zo leuk vind aan deze opvang is de visie en de werkwijze die ze hier bij kanti hebben. Ik vind het belangrijk dat ieder kind gezien word, kan groeien op hun eigen tempo en dat ze zichzelf mogen zijn en dat word hier bij kanti erg benadrukt.


Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en om samen iedere woensdag tot vrijdag veel speelplezier te gaan beleven!


Tot snel!

Lobke Visser

Hoi allemaal,

 

Ik ben Lobke Visser en woon samen met mijn man en dochter in Waspik. Nadat ik in 2014 mijn diploma pedagogisch medewerker heb behaald ben ik in de ouderen zorg gaan werken, door minder banen in de kinderopvang.


Het is altijd blijven kriebelen om terug te gaan naar de kinderopvang en Kanti biedt mij deze mogelijkheid.

 

Ik vind het fijn om elk kind te zien ontwikkelen op zijn eigen manier en hierbij te ondersteunen.

Verder vind ik het belangrijk dat de kinderen zich veilig en op hun gemak bij voelen en zo weten dat ze bij mij terecht kunnen.

 

Mocht u vragen hebben, stel ze gerust. Ik ben op dinsdag, woensdag en donderdag te vinden bij Kanti.


Tot snel!

Lindsay Smits

Hallo!


Graag wil ik mezelf even voorstellen!

Mijn naam is Lindsay Smits en ik ben 28 jaar oud. Ik woon in Sprang-Capelle met mijn man en onze twee kindjes Fay (4 jaar) en Finn (1 jaar).


Ik heb een passie voor werken met kinderen en ben nu 2 jaar werkzaam in de kinderopvang. Momenteel volg de BBL opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4.


Ik zal vanaf januari werkzaam zijn bij Kanti en hier heb ik super veel zin!


Liefs,

Lindsay