BABYGROEP DE TIPI'S


Kinderen van 0 en 1 jaar mogen spelen bij De Tipi's .

Hieronder maak je kennis met onze vaste pedagogisch medewerkers op deze groep.


   


= Uk & Puk (VVE) gecertificeerd of in opleiding (i.o.)


= gecertificeerd trainer gezonde kinderopvang

Mariska Jansen

Hallo allemaal,


Ik ben Mariska Jansen. Ik woon samen met mijn vriend en onze zoontjes     

(2017/2019) in Kaatsheuvel. In 2007 heb ik mijn diploma sociaal pedagogisch medewerker behaald en ben ik gaan werken in de kinderopvang.


Toen ik na mijn 1e zwangerschapsverlof weer aan de slag ging merkte ik dat ik niet meer op mijn plek zat en toe was aan een nieuwe uitdaging. Deze nieuwe uitdaging heb ik gevonden bij Kanti.


Ik ben maandag, dinsdag en donderdag  te vinden bij de Tipi's. En daar geniet ik van!

Manuela Lambooy

Hallo, ik ben Manuela Lambooy en woon in Waalwijk. 


In 2018 heb ik mijn diploma behaald als pedagogische medewerker niveau 4. Na alle stages op vele verschillende locaties had ik nog niet mijn plekje gevonden. vervolgens hoorde ik veel goede reacties op Kanti.

Ik ben toen op het internet gaan zoeken en verrast door de goede visie. Inmiddels ben ik als vast gezicht werkzaam bij de babygroep van  Kanti. En het bevalt me erg goed. Dit is de plek die ik zocht. Zulke mooie mensen werken hier. Ieder hun eigen kracht en samen toch een team. Samen met het team en de kinderen is dit de beste plek die er is voor mij. Het mooiste wat er is, is  om de groei van de kinderen mee te mogen maken en hier een steentje aan bij te mogen dragen.  Dat is iets heel bijzonders.

Mirthe Braspenning

Hoi hoi! Graag stel ik mezelf aan jullie voor!

Ik ben Mirthe Braspenning en ik woon in Kaatsheuvel. In 2021 ben ik afgestudeerd tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerkster en ben ik direct aan de slag gegaan in de kinderopvang.

Als klein meisje wist ik al dat ik later met kinderen wilde gaan werken. Wat ik erg belangrijk vind is om voor de kinderen een vertrouwde sfeer te creëren op de groep, waarin ze zich op hun eigen manier en tempo kunnen ontwikkelen. Persoonlijke aandacht vind ik dan ook erg belangrijk. Dat ik een deel mag zijn van de opvoeding, verzorging en ontwikkeling van iemand zijn/haar kindje is voor mij heel waardevol en dat doe ik dan ook met veel liefde en passie. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder en uitdagend.

“Als je van je hobby je werk maakt, hoef je nooit meer te werken”.

Ik zal werkzaam zijn op de Tipi’s. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Inge van Beers

Hallo allemaal,


Graag stel ik me voor aan jullie.

Ik ben Inge van Beers en ik woon samen met mijn vriend in Kaatsheuvel.


In 2022 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker en op dit moment volg ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker.


Ik heb anderhalf jaar stage gelopen bij Kanti waarbij ik erachter kwam waar mijn hart ligt. De ontwikkeling van het kind vind ik erg interessant en ik draag daar graag mijn steentje aan bij. Het is mooi om te zien hoe ieder kind ontwikkelt, welke tijd of ruimte het kind ook neemt. Ieder kind is uniek.


Verder vind ik het belangrijk dat de kinderen zich fijn en veilig voelen bij mij. Ik ben erg dankbaar dat ik deel mag zijn van de opvoeding van jullie kind.


Tot snel!

Maud van Dongen

Hoi allemaal,


Ik ben Maud van Dongen en wil mezelf graag aan jullie voorstellen. In 2021 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Pedagogisch Educatief Professional en werk ik bij Kanti kinderopvang, in 2019 ben ik hier als stagiaire begonnen.


Vanuit eerdere opleidingen, zoals de Pabo en Pedagogische Wetenschappen heb ik ontdekt dat het pedagogische aspect en de ontwikkeling van het kind enorm bij mij aansluiten. Ik bloei op wanneer ik een kind, ouder of collega zie groeien en ik daarin een kleine bijdrage heb mogen leveren. Binnen de visie van Kanti kan ik mezelf volledig uitleven.


Vanaf 2022 mag ik als leidinggevende aan de slag. Een uitdaging die ik met heel veel plezier aanga! Als leidinggevende mag ik mij bezig houden met de gang van zaken binnen Kanti. Dit houdt in dat collega’s met vragen bij mij komen, en ook dat jullie als ouder/ verzorger bij mij terecht kunnen.


Mochten jullie vragen hebben, voel je dan vrij om me aan te spreken. Ik ben van maandag tot en met donderdag bij Kanti te vinden.

Manon Klaassen

Hallo, graag stel ik mezelf aan jullie voor. Mijn naam is Manon Klaassen. Samen met mijn vriend woon ik in Drunen.

In 2014 heb ik mijn diploma SPW 4 behaald. Van kleins af aan wist ik al dat ik met kinderen wil werken. Zelf heb ik op verschillende plekken met verschillende visies gewerkt. De visie van Kanti sluit erg goed bij mij aan. De kinderen zijn hier de hele dag in zo'n mooie en uitdagende omgeving.


Het zien ontwikkelen van de kinderen en daar iets in bij kunnen dragen is zo bijzonder. Ik vind het erg speciaal hoeveel liefde je van een kind kunt krijgen!


Zelf ben ik erg sportief en ik houd ervan om lekker met de kinderen te bewegen. Vanaf juni 2019 ben ik werkzaam bij Kanti. Jullie gaan mij voornamelijk zien bij de Inca's. Tot snel!

PEUTERGROEP DE TOTEMS

Kinderen van 2 en 3 jaar mogen spelen bij De Totems & De Maya's .

Hieronder maak je alvast kennis met onze vaste pedagogisch medewerkers van de Totems.

Pauke Mulders

Hoi, ik ben Pauke Mulders en werk bij uw kind als leidster op de groep. Ik kom uit Kaatsheuvel, ben getrouwd met Rob en we hebben 2 kinderen. Ik ben regelmatig op de scholen van mijn kinderen te vinden.


Wat ik zo leuk vind aan het werken met kinderen?

De onbevangenheid van een kind, hun kijk op het leven, dit vind ik bijzonder om te mogen ervaren. Ik vind het mooi om te zien dat uw kind totaal afhankelijk bij ons binnenkomt en dat hetzelfde kind een paar jaar later als een al heel zelfstandig mensje de dagopvang verlaat. Dat ik dat op de voet mag volgen maakt mijn werk heel bijzonder.


Bij Kanti proberen we er elke dag een feestje van te maken. We vormen een hecht team en staan er elke dag weer samen voor om de kinderen een fijne dag te bezorgen. Heeft u nog vragen, stel ze gerust.


Tot ziens!

Niels Jansen

Hoi, ik ben Niels Jansen en ik stel me graag even verder aan je voor. Ik woon samen met mijn vriendin, onze twee jonge dochters (Sammie maart ‘20 en Lou maart ’21) en geadopteerde hond Puck op een steenworp afstand van de Efteling.

De afgelopen 20 jaar ben ik werkzaam geweest in de detailhandel, echter sinds de komst van onze twee dochters heb ik(her)ontdekt waar mijn passie écht ligt; werken met kinderen. Ik vind het heerlijk om samen met hen leuke dingen te ondernemen en ik krijg er energie van wanneer ik hen stapsgewijs nieuwe dingen kan laten ontdekken. De onbevangenheid en open blik waarmee zij in het leven staan biedt mij de gelegenheid om hén alle vrijheid te geven om zichzelf verder te ontwikkelen. Deze denkwijze sluit naadloos aan bij de visie van Kanti.

Ik kijk er dan ook enorm naar uit om dit samen met mijn nieuwe collega’s verder vorm geven.

Vanaf 1 juli mag ik het Kanti team namelijk komen versterken tijdens het voltooien van mijn opleiding tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker. In beginsel zal ik mij gaan richten op de BSO en de 2-4 groep. Als enige man tussen alle Kanti ‘juffen’ voelt het voor jou als ouder/verzorger wellicht een beetje als vreemde eend in de bijt, dus stel me gerust wat meer vragen als we elkaar zien. Ik kijk er naar uit om kennis met je te maken!

Chantal Pruijssers

Via deze weg, wil ik mijzelf graag aan jullie voorstellen.
Ik ben Chantal Pruijssers. Samen met mijn man woon ik in Kaatsheuvel. In maart (2018) en augustus (2020) zijn daar twee prachtige gezonde jongens bij gekomen. Samen vormen we een gelukkig gezinnetje.


In 2009 heb ik mijn diploma Pedagogisch Medewerker gehaald. Ik riep al jaren dat ik met kinderen wilde gaan werken. Dat ik nu echt aan de slag kon vond ik super leuk. Na ruim 9 jaar ervaring merkte ik dat het tijd werd voor iets nieuws. Deze nieuwe uitdaging vond ik bij Kanti.


De visie en de werkwijze passen erg bij mij. Ieder kind is uniek en mag zich in zijn of haar eigen tempo ontwikkelen. Voor mij is het iedere dag weer een super leuke uitdaging om dit proces bij ieder kind individueel te volgen en te stimuleren. De warme band die je hierdoor met de kinderen opbouwt is heel bijzonder en geeft mij veel voldoening.


Kimberley Relleke

Hallo allemaal, ik stel mezelf hier graag even aan jullie voor. Ik ben Kimberley Relleke en kom uit Dongen. In oktober 2021 ben ik trotse mama geworden van mijn dochtertje Nowi. Toen nog woonachtig in Dordrecht. In april ‘22 zijn mijn dochtertje, onze hond Jaxx (Franse bulldog) en ik weer terug verhuisd naar Dongen en ben ik per 1 juli met heel veel plezier begonnen bij Kanti.


Na mijn diploma schoonheidsspecialiste en visagie behaald te hebben bleef het werken met kinderen mijn aandacht trekken. Ik heb toen al vrij snel de keuze gemaakt om door te studeren en zo gezegd zo gedaan. In 2013 heb ik mijn diploma sociaal pedagogisch medewerker behaald. Voor mij is het elke dag weer een feestje om te mogen werken met (jullie) kinderen. Het mooiste aan het werken met kinderen vind ik dat ze zo puur zijn, de rijke fantasie die ze hebben en de leuke gesprekjes die je met ze kunt voeren. Ook vind ik het heel mooi om hen te zien groeien in hun ontwikkeling en dat ik ze daarbij kan en mag helpen, ondersteunen en begeleiden.


Jullie zullen mij voornamelijk gaan zien op de peutergroep de Totems.


Tot snel!

PEUTERGROEP DE MAYA'S

Kinderen van 2 en 3 jaar mogen spelen bij De Totems & De Maya's .

Hieronder maak je alvast kennis met onze vaste pedagogisch medewerkers van de Maya's.

Mirthe de Veer

Hallo allemaal,

Ik ben Mirthe de Veer en wil mezelf graag aan jullie voorstellen. Samen met mijn ouders, broertje en zusje woon ik in Waalwijk.
Na de middelbare school ben ik de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 gaan volgen.
In 2020 ben ik begonnen bij Kanti als stagiaire. Dit was een leuke en leerzame periode. Op mijn laatste stage dag werd er tegen mij gezegd “Mirthe altijd bellen als jij je diploma hebt behaald”.
In 2022 kon de vlag uit thuis, want ik was geslaagd. Hierdoor kan ik gaan werken bij Kanti.
Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.
Tot snel!

Coördinator

Danique Willms

Hoi allemaal, ik ben Danique Willms geboren op 3 mei 1987. Ik kom uit een gezin met drie kinderen waarvan ik de jongste ben. Ik heb nog een oudere broer en zus.

Ik heb de opleiding onderwijsassistente gedaan. Daarna heb ik nog een HBO voor de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Bij deze opleiding heb ik mij volledig gericht op de opvoedingsondersteuning.

Na op een paar verschillende plaatsen in de kinderopvang gewerkt te hebben, ben ik bij Kanti volledig op mijn plek! Ik vind het heerlijk om kinderen nieuwe ervaringen mee te geven en ze een veilig gevoel te geven bij Kanti. Elk kind is uniek en ik vind het fijn om elk kind te laten stralen en de aandacht te geven die hij of zij nodig heeft. Als VVE coördinator ben ik verantwoordelijk voor de taken die komen kijken bij voor vroegschoolse educatie, waaronder toetsing, contacten met scholen, consultatiebureau, bibliotheek enz.

Mijn passie is van jongs af aan al geweest om te werken met jonge kinderen. Dat deze passie ook werkelijkheid is geworden daar geniet ik nog elke dag van!

Annette Martens

Hoi hoi, ik ben Annette Martens en stel mijzelf hier graag even voor. Samen met mijn ouders en mijn jongere broertje woon ik in Kaatsheuvel. In 2020 heb ik mijn hbo opleiding afgerond en ben daarna bij Kanti gebleven om te werken. Mij kun je voornamelijk op de peutergroepen vinden. Hier ben ik natuurlijk niet alleen bezig om er een gezellige dag van de maken maar ook dat ieder kind tot zijn recht komt. Het werken met kinderen is voor mij een van de leukste dingen die er is. Hun leuke grapjes of gezellige gesprekken maken mijn dag. Samen met de kinderen zorgen we voor een gezellige dag waarbij we veel dingen doen.


De dagen dat ik niet op de groep sta ben ik te vinden achter te balie. Hier ben ik bezig met administratieve taken. Mocht je een vraag hebben dan hoor ik het graag!

De Inca's

Hier mogen de kinderen van 0 tot 4 jaar spelen.

Maak hier alvast kennis met onze vaste pedagogisch medewerksters.

Pattie Boot

Hier stelt Pattie zichzelf binnenkort voor!

Pamela de Hart

Hier stelt Pamela zichzelf binnenkort voor!

Merel Veth

Hoi allemaal,

Mijn naam is Merel Veth en ik kom uit Wijk en Aalburg. Hier woon ik samen met mijn vriend en ons Jack Russeltje. Ik heb de Pabo gegaan en heb voorheen ook in het onderwijs gewerkt. Hier voelde ik mij niet helemaal op mijn plek en ik ben verder gaan kijken. In de kinderopvang heb ik mijn passie gevonden en bij Kanti heb ik het erg naar mijn zin! De visie van Kanti sprak mij vooral aan; Ieder kind is uniek en wordt gewaardeerd om wie het is. Onze zorg en educatie stemmen we af op wat het kind nodig heeft. Bij Kanti hebben we plezier, is het gezellig en vangen we alle kinderen liefdevol op.
Daarnaast vormen we met alle collega’s bij elkaar een fijn team!
Je kunt mij vinden op de Inca-groep, waar de kinderen zitten in de leeftijd van nul tot vier jaar.
Ik hoop tot gauw!

Silvia Wijkmans

Hallo allemaal, 


Graag stel ik me aan jullie voor, 

Ik ben Silvia Wijkmans en woon samen met mijn man, zoontje Milan (2019) en onze tweeling meisjes Emma & Sofie (2021) in Kaatsheuvel.


11 jaar geleden heb ik mijn opleiding tot onderwijs assistenten afgerond en

ben ik gaan werken bij een kinderdagverblijf. Ik ben er even tussen uit geweest, maar 5,5 jaar geleden gestart als Gastouder. Dit heb ik met veel liefde en passie gedaan. Nu mag ik gaan beginnen aan een nieuwe uitdaging bij Kanti.


Ik kijk hier enorm naar uit, de leuke activiteiten samen met jullie kinderen, maar ook om voor jullie kindjes te mogen gaan zorgen. 


Jullie kunnen mij tegenkomen op dinsdag, donderdag en vrijdag. 

Melissa van Beek

Ik ben Melissa van Beek en woon samen met mijn man Chris en 4 kinderen in Sprang-Capelle. 

Na de middelbare school ben ik begonnen met de MBO opleiding Sociaal Pedagogisch Werker niveau 4. Daarna ben ik verder gegaan met HBO opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. 

Tijdens & na deze 2 studies heb ik ervaring opgedaan bij verschillende doelgroepen, waardoor ik met heel mijn hart kan zeggen dat ik het liefst met kinderen werk. Waarom? 

Elke dag is anders, elk kind is uniek. Wat is er nou leuker om elke dag die verwonderde snoetjes te zien als ze weer iets nieuws ontdekt hebben of de eerlijkheid te zien en horen die kinderen met zich meedragen. Elk kind doet dit op zijn of haar eigen manier. Ik houd er van! 

Ik ben op dinsdag en donderdag te vinden bij Kanti.