BABYGROEP DE TIPI'S


Kinderen van 0 en 1 jaar mogen spelen bij De Tipi's .

Hieronder maak je kennis met onze vaste pedagogisch medewerkers op deze groep.


   


= Uk & Puk (VVE) gecertificeerd of in opleiding (i.o.)


= gecertificeerd trainer gezonde kinderopvang

Mariska Jansen

Hallo allemaal,


Ik ben Mariska Jansen. Ik woon samen met mijn vriend en onze zoontjes     

(2017/2019) in Kaatsheuvel. In 2007 heb ik mijn diploma sociaal pedagogisch medewerker behaald en ben ik gaan werken in de kinderopvang.


Toen ik na mijn 1e zwangerschapsverlof weer aan de slag ging merkte ik dat ik niet meer op mijn plek zat en toe was aan een nieuwe uitdaging. Deze nieuwe uitdaging heb ik gevonden bij Kanti.


Ik ben maandag endinsdag te vinden bij de Tipi's. En daar geniet ik van!

i.O.

Manuela Lambooy

Hallo, ik ben Manuela Lambooy en woon in Sprang-Capelle. 


In 2018 heb ik mijn diploma behaald als pedagogische medewerker niveau 4. Na alle stages op vele verschillende locaties had ik nog niet mijn plekje gevonden. vervolgens hoorde ik veel goede reacties op Kanti. Ik ben toen op het internet gaan zoeken en verrast door de goede visie. Inmiddels ben ik als vast gezicht werkzaam bij de babygroep van  Kanti. En het bevalt me erg goed. Dit is de plek die ik zocht. Zulke mooie mensen werken hier. Ieder hun eigen kracht en samen toch een team. Samen met het team en de kinderen is dit de beste plek die er is voor mij. Het mooiste wat er is, is  om de groei van de kinderen mee te mogen maken en hier een steentje aan bij te mogen dragen.  Dat is iets heel bijzonders.

Hilde Roosenbrand

Hallo allemaal,


mijn naam is Hilde Roosenbrand en ik woon samen met mijn zoontje Jobbe (2018) en dochtertje Suze (2020) in Raamsdonk. Van kleins af aan wist ik al dat ik "later" graag met kinderen wilde gaan werken. Na de opleiding SPH aan de Avans te Breda ben ik dan ook als pedagogisch medewerker gaan werken. Vanaf 2014 ben ik als vaste leidster werkzaam geweest op een ander kinderdagverblijf. Hoewel ik het daar erg naar mijn zin had, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Deze heb ik bij Kanti gevonden. Vooral de visie sprak mij erg aan; ieder kind is uniek en ieder kind krijgt de ruimte om zich op zijn eigen manier en tempo te ontwikkelen. 

Ik heb enorm veel zin om voor alle lieve kindjes te zorgen, ze een fijne dag bij Kanti te bezorgen en ze te ondersteunen bij hun ontwikkeling. 


Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag & donderdag en jullie zullen mij vooral bij de tipi's treffen, maar ik ben af en toe ook op een andere groep te vinden.

Mirella Wagemakers

Hallo allemaal!


Hierbij stel ik me graag aan u voor.

Ik ben Mirella Wagemakers, en woon samen met mijn man en 2 kinderen in Sprang-capelle.


Alweer een hele tijd geleden heb ik mijn diploma spw behaald en ben ik gaan werken in de kinderopvang, na een aantal jaar gewerkt te hebben in de kinderopvang, ben ik gaan werken in de gehandicaptenzorg, hier heb ik met veel plezier 16 jaar gewerkt, maar toch was ik toe aan een nieuwe uitdaging.


Deze uitdaging heb ik gevonden bij Kanti, wat voel ik me hier welkom, ik vind het mooi om te zien hoe ieder kind zich ontwikkelt en daaraan mijn steentje bij kan dragen,  ik heb er dan ook heel veel zin in om voor jullie lieve kindjes te zorgen.


Pattie Boot

Hier stelt Pattie zichzelf binnenkort voor!

PEUTERGROEP DE TOTEMS

Kinderen van 2 en 3 jaar mogen spelen bij De Totems & De Maya's .

Hieronder maak je alvast kennis met onze vaste pedagogisch medewerkers van de Totems.

Pauke Mulders

Hoi, ik ben Pauke Mulders en werk bij uw kind als leidster op de groep. Ik kom uit Kaatsheuvel, ben getrouwd met Rob en we hebben 2 kinderen. Ik voetbal 1 keer per week in een heel leuk vrouwenelftal en ik ben regelmatig op de scholen van mijn kinderen te vinden. Wat ik zo leuk vind aan het werken met kinderen? De onbevangenheid van een kind, hun kijk op het leven, dit vind ik bijzonder om te mogen ervaren. Ik vind het mooi om te zien dat uw kind totaal afhankelijk bij ons binnenkomt en dat hetzelfde kind een paar jaar later als een al heel zelfstandig mensje de dagopvang verlaat. Dat ik dat op de voet mag volgen maakt mijn werk heel bijzonder. Bij Kanti proberen we er elke dag een feestje van te maken. We vormen een hecht team en staan er elke dag weer samen voor om de kinderen een fijne dag te bezorgen. Heeft u nog vragen, stel ze gerust. Tot ziens!

i.O.

Chantal Pruijssers

Via deze weg, wil ik mijzelf graag aan jullie voorstellen.
Ik ben Chantal Pruijssers. Samen met mijn man woon ik in Kaatsheuvel. In maart is daar een prachtige gezonde jongen bij gekomen. Samen vormen we een gelukkig gezinnetje.
In 2009 heb ik mijn diploma Pedagogisch Medewerker gehaald. Ik riep al jaren dat ik met kinderen wilde gaan werken. Dat ik nu echt aan de slag kon vond ik super leuk. Na ruim 9 jaar ervaring merkte ik dat het tijd werd voor iets nieuws. Deze nieuwe uitdaging vond ik bij Kanti. De visie en de werkwijze passen erg bij mij. Ieder kind is uniek en mag zich in zijn of haar eigen tempo ontwikkelen. Voor mij is het iedere dag weer een super leuke uitdaging om dit proces bij ieder kind individueel te volgen en te stimuleren. De warme band die je hierdoor met de kinderen opbouwt is heel bijzonder en geeft mij veel voldoening.


i.O.

Lieke Koolen

Hallo Allemaal!
Graag stel ik mezelf even aan jullie
voor! Ik ben Lieke Dieltjens, 31 jaar, en hele trotse mama van mijn zoontje Raaf (2015) en dochtertje Pien (2019).


Vanaf 1 April 2019 ben ik werkzaam als
pedagogisch medewerkster bij
Kanti en komen jullie mij tegen op de peutergroep de Totems.
Ik ben 10 jaar geleden afgestudeerd als onderwijsassistente maar al snel
aan het werk gegaan in de kinderopvang, waarin ik beter mijn ei kwijt kon.
Bij Kanti ben ik helemaal in mijn nopjes Ik vind het fijn om ervoor te zorgen dat kinderen een dag vol plezier, creativiteit en gezelligheid tegemoet gaan waarin ze zichzelf kunnen ontplooien en ontwikkelen tot een mooi en uniek individu.

PEUTERGROEP DE MAYA'S

Kinderen van 2 en 3 jaar mogen spelen bij De Totems & De Maya's .

Hieronder maak je alvast kennis met onze vaste pedagogisch medewerkers van de Maya's.

Maud  v/d Boogaard

Hallo, Ik ben Maud en ik werk bij Kanti als pedagogisch medewerker. Daarnaast studeer ik Pedagogisch management kinderopvang. Daarvoor heb ik voor Onderwijsassistent gestudeerd. Als klein meisje zat ik al met al mijn knuffels in de kring. Ik wist precies wat ik wilde worden: Juf! In het regulier onderwijs kon ik mijn ei niet kwijt. Maar dat veranderde toen ik bij Kanti binnen liep in 2014. Mijn kindbeeld en visie kwamen overeen met de werkwijze van Kanti. Ik ben daarna niet meer weggegaan!

Ik werk voornamelijk op de peutergroepen en op de BSO. Daar ben ik coordinator. 

Sarah el Ghaffar

Hallo allemaal!


Ik ben Sarah en ik wil mezelf graag aan jullie voorstellen! in 2018 ben ik begonnen aan de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker op het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Na 2 stages gehad te hebben ben ik in mijn 3e leerjaar begin mei 2021 met veel plezier stage gaan lopen bij Kanti! De visie van Kanti sprak mij erg aan, ieder kind is uniek en krijgt de ruimte om op zijn of haar tempo verder te ontwikkelen.

Nu heb ik mijn opleiding afgerond en blijf ik bij Kanti werken! Met kinderen werken vind ik super leuk! De gezellige gesprekken die je met ze voert, de grapjes die ze maken, maar wat is het ook bijzonder om de ontwikkeling van ieder kind te mogen volgen en ze daarbij te ondersteunen. Ik heb super veel zin om bij Kanti te werken en ga dit zeker met veel plezier doen. Ik kijk erg uit naar de leuke activiteiten die we samen gaan doen, de gezellige gesprekken die we gaan voeren en hoe we gaan lachen om jullie leuke grapjes!  

Na de zomervakantie van 2022 ga ik verder studeren, maar in de vakanties zul je me nog zeker bij Kanti zien!

Coördinator

Danique Willms

Hoi allemaal, ik ben Danique Willms geboren op 3 mei 1987. Ik kom uit een gezin met drie kinderen waarvan ik de jongste ben. Ik heb nog een oudere broer en zus.

Ik heb de opleiding onderwijsassistente gedaan. Daarna heb ik nog een HBO voor de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Bij deze opleiding heb ik mij volledig gericht op de opvoedingsondersteuning.

Na op een paar verschillende plaatsen in de kinderopvang gewerkt te hebben, ben ik bij Kanti volledig op mijn plek! Ik vind het heerlijk om kinderen nieuwe ervaringen mee te geven en ze een veilig gevoel te geven bij Kanti. Elk kind is uniek en ik vind het fijn om elk kind te laten stralen en de aandacht te geven die hij of zij nodig heeft. Als VVE coördinator ben ik verantwoordelijk voor de taken die komen kijken bij voor vroegschoolse educatie, waaronder toetsing, contacten met scholen, consultatiebureau, bibliotheek enz.

Mijn passie is van jongs af aan al geweest om te werken met jonge kinderen. Dat deze passie ook werkelijkheid is geworden daar geniet ik nog elke dag van!

i.O.

Annette Martens

Hoi hoi, ik ben Annette Martens en stel mijzelf hier graag even voor. Samen met mijn ouders en mijn jongere broertje woon ik in Kaatsheuvel. In 2020 heb ik mijn hbo opleiding afgerond en ben daarna bij Kanti gebleven om te werken. Mij kun je voornamelijk op de peutergroepen vinden. Hier ben ik natuurlijk niet alleen bezig om er een gezellige dag van de maken maar ook dat ieder kind tot zijn recht komt. Het werken met kinderen is voor mij een van de leukste dingen die er is. Hun leuke grapjes of gezellige gesprekken maken mijn dag. Samen met de kinderen zorgen we voor een gezellige dag waarbij we veel dingen doen. Sinds kort ben ik ook te vinden achter de balie. Hier ben ik bezig met administatieve taken. Dus als je vragen hebt kun je ze altijd aan mij stellen!

De Inca's

Hier mogen de kinderen van 0 tot 4 jaar spelen.

Maak hier alvast kennis met onze vaste pedagogisch medewerksters.

i.O.

Manon Klaassen

Hallo, graag stel ik mezelf aan jullie voor. Mijn naam is Manon Klaassen. Samen met mijn vriend woon ik in Drunen.

In 2014 heb ik mijn diploma SPW 4 behaald. Van kleins af aan wist ik al dat ik met kinderen wil werken. Zelf heb ik op verschillende plekken met verschillende visies gewerkt. De visie van Kanti sluit erg goed bij mij aan. De kinderen zijn hier de hele dag in zo'n mooie en uitdagende omgeving.

Het zien ontwikkelen van de kinderen en daar iets in bij kunnen dragen is zo bijzonder. Ik vind het erg speciaal hoeveel liefde je van een kind kunt krijgen!

Zelf ben ik erg sportief en ik houd ervan om lekker met de kinderen te bewegen. Vanaf juni 2019 ben ik werkzaam bij Kanti. Jullie gaan mij voornamelijk zien bij de Inca's. Tot snel!

Maud van Dongen


Hoi allemaal,


Ik ben Maud van Dongen en wil mezelf graag aan jullie voorstellen. In 2021 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Pedagogisch Educatief Professional en werk ik bij Kanti kinderopvang, in 2019 ben ik hier als stagiaire begonnen. 


Vanuit eerdere opleidingen, zoals de Pabo en Pedagogische Wetenschappen heb ik ontdekt dat het pedagogische aspect en de ontwikkeling van het kind enorm bij mij aansluiten. Ik bloei op wanneer ik een kind, ouder of collega zie groeien en ik daarin een kleine bijdrage heb mogen leveren. Binnen de visie van Kanti kan ik mezelf volledig uitleven.


Je zal me voornamelijk vinden op de Inca groep, waar ik met heel veel plezier kijk naar de ontwikkeling van jouw kind en hem of haar op zijn eigen manier tot bloei kan laten komen. 


Mochten jullie vragen hebben, voel je dan vrij om me een keer aan te spreken. Ik ben er op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.


i.O.

Merel Veth

Hoi allemaal,

Mijn naam is Merel Veth en ik kom uit Wijk en Aalburg. Hier woon ik samen met mijn vriend en ons Jack Russeltje. Ik heb de Pabo gegaan en heb voorheen ook in het onderwijs gewerkt. Hier voelde ik mij niet helemaal op mijn plek en ik ben verder gaan kijken. In de kinderopvang heb ik mijn passie gevonden en bij Kanti heb ik het erg naar mijn zin! De visie van Kanti sprak mij vooral aan; Ieder kind is uniek en wordt gewaardeerd om wie het is. Onze zorg en educatie stemmen we af op wat het kind nodig heeft. Bij Kanti hebben we plezier, is het gezellig en vangen we alle kinderen liefdevol op.
Daarnaast vormen we met alle collega’s bij elkaar een fijn team!
Je kunt mij vinden op de Inca-groep, waar de kinderen zitten in de leeftijd van nul tot vier jaar.
Ik hoop tot gauw!

Silvia Wijkmans

Hallo allemaal, 


Graag stel ik me aan jullie voor, 

Ik ben Silvia Wijkmans en woon samen met mijn man, zoontje Milan (2019) en onze tweeling meisjes Emma & Sofie (2021) in Kaatsheuvel.


11 jaar geleden heb ik mijn opleiding tot onderwijs assistenten afgerond en

ben ik gaan werken bij een kinderdagverblijf. Ik ben er even tussen uit geweest, maar 5,5 jaar geleden gestart als Gastouder. Dit heb ik met veel liefde en passie gedaan. Nu mag ik gaan beginnen aan een nieuwe uitdaging bij Kanti.


Ik kijk hier enorm naar uit, de leuke activiteiten samen met jullie kinderen, maar ook om voor jullie kindjes te mogen gaan zorgen. 


Jullie kunnen mij tegenkomen op dinsdag, donderdag en vrijdag. 

i.O.

Melissa van Beek

Ik ben Melissa van Beek en woon samen met mijn man Chris en 4 kinderen in Sprang-Capelle. 

Na de middelbare school ben ik begonnen met de MBO opleiding Sociaal Pedagogisch Werker niveau 4. Daarna ben ik verder gegaan met HBO opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. 

Tijdens & na deze 2 studies heb ik ervaring opgedaan bij verschillende doelgroepen, waardoor ik met heel mijn hart kan zeggen dat ik het liefst met kinderen werk. Waarom? 

Elke dag is anders, elk kind is uniek. Wat is er nou leuker om elke dag die verwonderde snoetjes te zien als ze weer iets nieuws ontdekt hebben of de eerlijkheid te zien en horen die kinderen met zich meedragen. Elk kind doet dit op zijn of haar eigen manier. Ik houd er van! 

Ik ben op dinsdag en donderdag te vinden bij Kanti.