BABYGROEP DE TIPI'S


Kinderen van 0 en 1 jaar mogen spelen bij De Tipi's .

Hieronder maak je kennis met onze vaste pedagogisch medewerkers op deze groep.


   


= Uk & Puk (VVE) gecertificeerd of in opleiding (i.o.)


= gecertificeerd trainer gezonde kinderopvang

Esmee Bax

Beste ouders & kindjes,


Graag wil ik mezelf aan jullievoorstellen!Ik ben Esmee Bax en ik woon samen met mijn vriend in Kaatsheuvel.In april 2022 heb ik mijn opleiding afgerond tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker.


Vanaf januari 23' mag ik het team van Kanti Kinderopvang komen versterken, en ga ik fulltime aan de slag bij de Tipi's.

Ik vind het belangrijk dat we een vertrouwelijke omgeving kunnen creëren voor de kinderen waarin ze zich veilig voelen en zichzelf op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.


Ik kijk er naar uit om jullie te gaan leren kennen en veel speelplezier te gaan beleven samen! Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Mochten jullie vragen hebben, stel ze gerust!


Veel liefs, Esmee

Ilse Melis-Lensvelt

Hallo allemaal!


Bij deze wil ik mijzelf graag voorstellen! Ik ben Ilse Melis-Lensvelt, en ik woon samen met mijn man en 3 kinderen in Kaatsheuvel. Ik werk al 18 jaar in dit prachtige vak. Ik vind het geweldig om elk kind op zijn eigen unieke manier te zien ontwikkelen, ontplooien en groeien van baby tot schoolkind, en van die reis deel uit te mogen maken.

De eerlijkheid, het enthousiasme en hun kijk op de wereld geeft mij elke dag energie. Het kind leert van ons, maar wij ook van het kind. De dankbaarheid die je van ze ontvangt en de band die je met ze opbouwt is onbetaalbaar.

Ik draag heel graag bij om jullie kinderen bij Kanti een gezellige, leerzame en vooral veilige omgeving te bieden.


Mochten jullie vragen hebben, stel ze gerust. Ik ben op maandag, dinsdag en vrijdag te vinden bij de Tipi's. Tot snel!


Hartelijke groetjes, Ilse

Charissa de Korver

Hoi hoi, mijn naam is Charissa de Korver. Met mijn man, onze 2 kinderen en hond woon ik in Kaatsheuvel.


De kinderopvang heeft mij altijd getrokken alleen is het er eerder niet van gekomen. Toch wilde ik het nog heel graag en heb ik nu bij Kanti de kans gekregen om tijdens mijn opleiding hier te kunnen werken en begeleid te worden. Hier ben ik heel erg blij mee en heb ik ook veel zin in!!


Wat ik vooral mooi vind aan de kinderopvang is het zien van de ontwikkeling van elk kind op hun eigen manier en daarin te kunnen ondersteunen. Wat ik belangrijk vind is dat de kinderen lekker zichzelf kunnen zijn maar ook nieuwe dingen kunnen ontdekken en leren.


Hopelijk tot snel op de maandag, donderdag of vrijdag!!

Mirthe Braspenning

Hoi hoi! Graag stel ik mezelf aan jullie voor!


Ik ben Mirthe Braspenning en ik woon in Kaatsheuvel. In 2021 ben ik afgestudeerd tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerkster en ben ik direct aan de slag gegaan in de kinderopvang.


Als klein meisje wist ik al dat ik later met kinderen wilde gaan werken. Wat ik erg belangrijk vind is om voor de kinderen een vertrouwde sfeer te creëren op de groep, waarin ze zich op hun eigen manier en tempo kunnen ontwikkelen. Persoonlijke aandacht vind ik dan ook erg belangrijk. Dat ik een deel mag zijn van de opvoeding, verzorging en ontwikkeling van iemand zijn/haar kindje is voor mij heel waardevol en dat doe ik dan ook met veel liefde en passie. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder en uitdagend.


“Als je van je hobby je werk maakt, hoef je nooit meer te werken”.

Ik zal werkzaam zijn op de Tipi’s. Mijn werkdagen zijn dinsdag tot en met vrijdag. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Inge van Beers

Hallo allemaal,


Graag stel ik me voor aan jullie.

Ik ben Inge van Beers en ik woon samen met mijn vriend in Kaatsheuvel.


In 2023 ben ik afgestudeerd als gespecialiseerd pedagogisch medewerker.


Ik heb anderhalf jaar stage gelopen bij Kanti waarbij ik erachter kwam waar mijn hart ligt. De ontwikkeling van het kind vind ik erg interessant en ik draag daar graag mijn steentje aan bij. Het is mooi om te zien hoe ieder kind ontwikkelt, welke tijd of ruimte het kind ook neemt. Ieder kind is uniek.


Verder vind ik het belangrijk dat de kinderen zich fijn en veilig voelen bij mij. Ik ben erg dankbaar dat ik deel mag zijn van de opvoeding van jullie kind.


Tot snel!

Nicole Franken

Hallo allemaal,

ik stel mezelf hier graag even aan jullie voor. Ik ben Nicole Franken en woon samen met mijn vriend Kevin en zoontje Mason in Kaatsheuvel.

Na mijn diploma gespecialiseerd schoonheidsspecialiste heb ik een paar jaar in een schoonheidsspecialiste salon gewerkt.

Daarna ben ik werkzaam geweest bij Studio-Zon als leidinggevende. Echter bleef het vak werken met kinderen mij de aandacht trekken. Tijdens mijn fulltime dienstverband heb ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker gevolgd.

In oktober 2018 ben ik afgestudeerd en ben ik werkzaam geweest binnen verschillende doelgroepen in de kinderopvang. Maart 2023 mocht ik starten bij Kanti, ik heb hier mijn plekje gevonden!


De visie en werkwijze van Kanti spreekt mij erg aan. Ieder kind is uniek en mag zich ontwikkelen op zijn of haar manier. Kinderen kunnen bij mij voor alles terecht. De liefde en het warme gevoel die ik voor kinderen heb, voelen zij zeker! Van mijn passie kan ik nu mijn werk maken en dat is het liefste wat ik doe!
Op dinsdag, woensdag en donderdag ben ik voornamelijk werkzaam op de babygroep: De Tipi's.

Hoop jullie snel te ontmoeten!

Liefs, Nicole

Miranda Henraat

Hoi hoi, graag stel ik mezelf voor.

Mijn naam is Miranda Henraat. Samen met mijn man Jordy en dochtertje Lilly wonen wij sinds kort in Kaatsheuvel.

Voorheen heb ik altijd in Tilburg gewerkt op verschillende groepen. Hierdoor heb ik veel ervaring en kennis kunnen opbouwen over alle leeftijden.


Ik werk al vele jaren in de kinderopvang en doe dit met veel liefde. Vanaf 2 april kom ik de Kani-crew versterken. Ik heb heel veel zin in mijn nieuwe uitdaging bij Kanti kinderopvang. Ik ben aanwezig op de maandag – dinsdag – woensdag – vrijdag.


Wat ik prachtig vind om te zien is dat ieder kind zich anders ontwikkeld. Ik vind het belangrijk dat uw kind lekker in zijn of haar vel zit, zodat ze fijn kunnen opgroeien. Samen met mijn collega’s zorgen wij dat uw kind een leuke dag heeft bij Kanti.


Tot snel allemaal!

PEUTERGROEP DE TOTEMS

Kinderen van 2 en 3 jaar mogen spelen bij De Totems & De Maya's .

Hieronder maak je alvast kennis met onze vaste pedagogisch medewerkers van de Totems.

Pauke Mulders

Hoi, ik ben Pauke Mulders en werk bij uw kind als leidster op de groep. Ik kom uit Kaatsheuvel, ben getrouwd met Rob en we hebben 2 kinderen. Ik ben regelmatig op de scholen van mijn kinderen te vinden.


Wat ik zo leuk vind aan het werken met kinderen?

De onbevangenheid van een kind, hun kijk op het leven, dit vind ik bijzonder om te mogen ervaren. Ik vind het mooi om te zien dat uw kind totaal afhankelijk bij ons binnenkomt en dat hetzelfde kind een paar jaar later als een al heel zelfstandig mensje de dagopvang verlaat. Dat ik dat op de voet mag volgen maakt mijn werk heel bijzonder.


Bij Kanti proberen we er elke dag een feestje van te maken. We vormen een hecht team en staan er elke dag weer samen voor om de kinderen een fijne dag te bezorgen.


Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag.

Heeft u nog vragen, stel ze gerust.


Tot ziens!

Mirthe de Veer

Hallo allemaal,

Ik ben Mirthe de Veer en wil mezelf graag aan jullie voorstellen. Samen met mijn ouders, broertje en zusje woon ik in Waalwijk.


Na de middelbare school ben ik de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 gaan volgen.
In 2020 ben ik begonnen bij Kanti als stagiaire. Dit was een leuke en leerzame periode. Op mijn laatste stage dag werd er tegen mij gezegd “Mirthe altijd bellen als jij je diploma hebt behaald”.


In 2022 kon de vlag uit thuis, want ik was geslaagd. Hierdoor kan ik gaan werken bij Kanti.


Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.

Op maandag en dinsdag vinden jullie mij bij de Totems en op donderdag en vrijdag bij de Maya's.


Tot snel!

Chantal Pruijssers

Via deze weg, wil ik mijzelf graag aan jullie voorstellen.


Ik ben Chantal Pruijssers. Samen met mijn man woon ik in Kaatsheuvel. In maart (2018) en augustus (2020) zijn daar twee prachtige gezonde jongens bij gekomen. Samen vormen we een gelukkig gezinnetje.


In 2009 heb ik mijn diploma Pedagogisch Medewerker gehaald. Ik riep al jaren dat ik met kinderen wilde gaan werken. Dat ik nu echt aan de slag kon vond ik super leuk. Na ruim 9 jaar ervaring merkte ik dat het tijd werd voor iets nieuws. Deze nieuwe uitdaging vond ik bij Kanti.


De visie en de werkwijze passen erg bij mij. Ieder kind is uniek en mag zich in zijn of haar eigen tempo ontwikkelen. Voor mij is het iedere dag weer een super leuke uitdaging om dit proces bij ieder kind individueel te volgen en te stimuleren. De warme band die je hierdoor met de kinderen opbouwt is heel bijzonder en geeft mij veel voldoening.


Jullie kunnen mij op maandag en dinsdag bij de Totems vinden!


Lindsay Smits

Hallo!


Graag wil ik mezelf even voorstellen!

Mijn naam is Lindsay Smits en ik ben 28 jaar oud. Ik woon in Sprang-Capelle met mijn man en onze twee kindjes Fay (4 jaar) en Finn (1 jaar).


Ik heb een passie voor werken met kinderen en ben nu 2 jaar werkzaam in de kinderopvang. Momenteel volg de BBL opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4.


Ik zal vanaf januari werkzaam zijn bij Kanti en hier heb ik super veel zin!


Liefs,

Lindsay

Kimberley Relleke

Hallo allemaal, ik stel mezelf hier graag even aan jullie voor. Ik ben Kimberley Relleke en kom uit Dongen. In oktober 2021 ben ik trotse mama geworden van mijn dochtertje Nowi. Toen nog woonachtig in Dordrecht. In april ‘22 zijn mijn dochtertje, onze hond Jaxx (Franse bulldog) en ik weer terug verhuisd naar Dongen en ben ik per 1 juli met heel veel plezier begonnen bij Kanti.


Na mijn diploma schoonheidsspecialiste en visagie behaald te hebben bleef het werken met kinderen mijn aandacht trekken. Ik heb toen al vrij snel de keuze gemaakt om door te studeren en zo gezegd zo gedaan. In 2013 heb ik mijn diploma sociaal pedagogisch medewerker behaald. Voor mij is het elke dag weer een feestje om te mogen werken met (jullie) kinderen. Het mooiste aan het werken met kinderen vind ik dat ze zo puur zijn, de rijke fantasie die ze hebben en de leuke gesprekjes die je met ze kunt voeren. Ook vind ik het heel mooi om hen te zien groeien in hun ontwikkeling en dat ik ze daarbij kan en mag helpen, ondersteunen en begeleiden.


Jullie zullen mij voornamelijk gaan zien op de peutergroep de Totems. Ik ben er van woensdag tot en met vrijdag!


Tot snel!

PEUTERGROEP DE MAYA'S

Kinderen van 2 en 3 jaar mogen spelen bij De Totems & De Maya's .

Hieronder maak je alvast kennis met onze vaste pedagogisch medewerkers van de Maya's.

Mirthe de Veer

Hallo allemaal,

Ik ben Mirthe de Veer en wil mezelf graag aan jullie voorstellen. Samen met mijn ouders, broertje en zusje woon ik in Waalwijk.


Na de middelbare school ben ik de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 gaan volgen.
In 2020 ben ik begonnen bij Kanti als stagiaire. Dit was een leuke en leerzame periode. Op mijn laatste stage dag werd er tegen mij gezegd “Mirthe altijd bellen als jij je diploma hebt behaald”.
In 2022 kon de vlag uit thuis, want ik was geslaagd. Hierdoor kan ik gaan werken bij Kanti.


Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.

Op maandag en dinsdag vinden jullie mij bij de Totems en op donderdag en vrijdag bij de Maya's.


Tot snel!

Nienke Netten

Hallo allemaal,

Ik stel mezelf hier graag even aan jullie voor. Ik ben Nienke Netten. Afgelopen jaar ben ik een hartstikke trotse mama geworden. Samen met mijn partner en zoontje woon ik in Kaatsheuvel.


Ik ben heel dankbaar dat ik per 1 juni mezelf mag aansluiten bij de Kanti crew en dat ik ook deel uit mag maken van de opvoeding van jullie prachtige kindjes. Mijn hart ligt namelijk echt bij het werken met kinderen. Ik vind het geweldig om de kinderen te zien groeien en hen hierbij te helpen, ondersteunen en begeleiden.


Dit jaar ben ik afgestudeerd voor de opleiding onderwijsassistent (2023), maar het werken met een jongere doelgroep trok me ook wel heel erg. Ik heb daarom gekozen voor een nieuwe uitdaging bij Kanti. Wat ik zo leuk vind aan deze opvang is de visie en de werkwijze die ze hier bij kanti hebben. Ik vind het belangrijk dat ieder kind gezien word, kan groeien op hun eigen tempo en dat ze zichzelf mogen zijn en dat word hier bij kanti erg benadrukt.


Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en om samen iedere woensdag tot vrijdag veel speelplezier te gaan beleven!


Tot snel!

Coördinator

Danique Willms

Hoi allemaal, ik ben Danique Willms geboren op 3 mei 1987. Ik kom uit een gezin met drie kinderen waarvan ik de jongste ben. Ik heb nog een oudere broer en zus.


Ik heb de opleiding onderwijsassistente gedaan. Daarna heb ik nog een HBO voor de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Bij deze opleiding heb ik mij volledig gericht op de opvoedingsondersteuning.


Na op een paar verschillende plaatsen in de kinderopvang gewerkt te hebben, ben ik bij Kanti volledig op mijn plek! Ik vind het heerlijk om kinderen nieuwe ervaringen mee te geven en ze een veilig gevoel te geven bij Kanti. Elk kind is uniek en ik vind het fijn om elk kind te laten stralen en de aandacht te geven die hij of zij nodig heeft.

Als VVE coördinator ben ik verantwoordelijk voor de taken die komen kijken bij voor vroegschoolse educatie, waaronder toetsing, contacten met scholen, consultatiebureau, bibliotheek enz.


Mijn passie is van jongs af aan al geweest om te werken met jonge kinderen. Dat deze passie ook werkelijkheid is geworden daar geniet ik nog elke dag van!

Van maandag tot en met donderdag ben ik bij Kanti.

Cindy Vrijhoeven

Hoi!

 

Ik ben Cindy Vrijhoeven en ik ben 37 jaar oud. Samen met mijn vriend en onze 2 kinderen, Suze (7) en Ties (5), woon ik in Haarsteeg.


Met een korte onderbreking ben ik 10 jaar werkzaam in de kinderopvang. De laatste 5 jaar heb ik met veel plezier bij het kinderdagverblijf in mijn dorp gewerkt.


In mijn vrije tijd houd ik van volleybal, wandelen, lezen en leuke dingen doen met de kinderen.


Ik kijk er naar uit om bij Kanti te komen werken.

 

Groetjes,

Cindy

Annette Martens

Hoi hoi, ik ben Annette Martens en stel mijzelf hier graag even voor. Samen met mijn ouders en mijn jongere broertje woon ik in Kaatsheuvel.

In 2020 heb ik mijn hbo opleiding afgerond en ben daarna bij Kanti gebleven om te werken.


Mij kun je voornamelijk op de peutergroepen vinden (maandag en dinsdag). Hier ben ik natuurlijk niet alleen bezig om er een gezellige dag van de maken maar ook zorg ik ervoor dat ieder kind tot zijn recht komt. Het werken met kinderen is voor mij een van de leukste dingen die er is.

Hun leuke grapjes of gezellige gesprekken maken mijn dag. Samen met de kinderen is iedere dag weer een feestje.


De dagen dat ik niet op de groep sta ben ik te vinden achter te balie (donderdag en vrijdag). Hier ben ik bezig met administratieve taken. Mocht je een vraag hebben dan hoor ik het graag!

De Inca's

Hier mogen de kinderen van 0 tot 4 jaar spelen.

Maak hier alvast kennis met onze vaste pedagogisch medewerksters.

Linde Klerkx

Hai allemaal,

Ik ben Linde Klerkx en ik wil mezelf graag aan jullie voorstellen.

In 2014 heb ik de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 gevolgd en heb ik mijn diploma behaald. Na het behalen van mijn diploma ben ik direct aan de het werk gegaan in de kinderopvang en heb ik veel ervaring op gedaan. Na 9 jaar is het tijd voor een nieuwe uitdaging binnen de kinderopvang en mag ik mij aansluiten bij het team van Kanti!
Dat elk kind zich op zijn eigen tempo ontwikkelt en dat ik deze ontwikkelingen mag volgen en stimuleren, vind ik het mooiste van mijn werk!
Ik ga fulltime aan het werk bij de Inca's. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. 
Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te mogen ontmoeten.

Liefs, Linde

Marlon Pruijssers

Hoi allemaal,


Ik ben Marlon Pruijssers en ik wil me graag even aan jullie voorstellen.

Samen met mijn ouders en broertje woon ik in Sprang Capelle.


In 2020 ben ik begonnen aan mijn opleiding als gespecialiseerd pedagogisch medewerkster en kwam ik bij Kanti als stagiaire. In 2023 heb ik mijn opleiding afgerond en mijn diploma behaald. Hierna wilde ik graag nog doorstuderen en ben ik begonnen aan de PABO als kleuterjuf. Ik miste de verzorging tijdens mijn opleiding, daarom heb ik toch besloten om te stoppen en aan de slag te gaan in de kinderopvang.


Mijn hart ligt echt bij kinderen en bij Kanti voel ik me helemaal thuis. Vanaf december 2023 ga ik fulltime aan de slag bij Kanti.

Jullie zullen mij vooral tegenkomen op de 0 tot 4 groep, de inca’s. Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.


Ik hoop jullie allemaal snel een keer te zien!

Lisanne Kuis

Hoi allemaal,

Mijn naam is Lisanne Kuis en via deze weg stel ik me graag aan jullie voor.

Ik juli 2023 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker behaald. Hierna ben ik gelijk aan het werk gegaan bij Kanti.
Ik heb tijdens mijn opleiding anderhalf jaar stage mogen lopen bij Kanti. Dit was een hele leuke en leerzame tijd.

Voordat ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker ben gaan volgen heb ik een jaartje gestudeerd aan de opleiding zelfstandig werkend kok. Ik vind het daarom ook erg leuk om lekkere en gezonde dingen te maken bij bijvoorbeeld de lunch.

Ik vind het mooi om te zien dat ieder kind zich op zijn of haar eigen manier ontwikkeld. Dat ik een onderdeel mag zijn van de kinderen hun ontwikkeling vind ik het mooiste van mijn werk. Elke dag is weer een feestje bij Kanti!

Jullie zullen mij vooral tegenkomen op de 0 tot 4 groep, de Inca's. Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Tot snel!

Lobke Visser

Hoi allemaal,

 

Ik ben Lobke Visser en woon samen met mijn man en dochter in Waspik. Nadat ik in 2014 mijn diploma pedagogisch medewerker heb behaald ben ik in de ouderen zorg gaan werken, door minder banen in de kinderopvang.


Het is altijd blijven kriebelen om terug te gaan naar de kinderopvang en Kanti biedt mij deze mogelijkheid.

 

Ik vind het fijn om elk kind te zien ontwikkelen op zijn eigen manier en hierbij te ondersteunen.

Verder vind ik het belangrijk dat de kinderen zich veilig en op hun gemak bij voelen en zo weten dat ze bij mij terecht kunnen.

 

Mocht u vragen hebben, stel ze gerust. Ik ben op dinsdag, woensdag en donderdag te vinden bij Kanti.


Tot snel!

Melissa van Beek

Ik ben Melissa van Beek en woon samen met mijn man Chris en 4 kinderen in Sprang-Capelle. 


Na de middelbare school ben ik begonnen met de MBO opleiding Sociaal Pedagogisch Werker niveau 4. Daarna ben ik verder gegaan met HBO opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. 


Tijdens & na deze 2 studies heb ik ervaring opgedaan bij verschillende doelgroepen, waardoor ik met heel mijn hart kan zeggen dat ik het liefst met kinderen werk.

Waarom? 


Elke dag is anders, elk kind is uniek. Wat is er nou leuker om elke dag die verwonderde snoetjes te zien als ze weer iets nieuws ontdekt hebben of de eerlijkheid te zien en horen die kinderen met zich meedragen. Elk kind doet dit op zijn of haar eigen manier.

Ik houd er van! 


Ik ben op dinsdag en donderdag te vinden bij Kanti.