= Uk & Puk (VVE) gecertificeerd of in opleiding (i.o.)


= gecertificeerd trainer gezonde kinderopvang

BABYGROEP DE TIPI'S


Kinderen van 0 en 1 jaar mogen spelen bij De Tipi's .

Hieronder maak je kennis met onze vaste pedagogisch medewerkers op deze groep.


   

Esmee Bax

Beste ouders & kindjes,


Graag wil ik mezelf aan jullievoorstellen!Ik ben Esmee Bax en ik woon samen met mijn vriend in Kaatsheuvel.In april 2022 heb ik mijn opleiding afgerond tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker.

Vanaf januari 23' mag ik het team van Kanti Kinderopvang komen versterken, en ga ik fulltime aan de slag bij de Tipi's.

Ik vind het belangrijk dat we een vertrouwelijke omgeving kunnen creëren voor de kinderen waarin ze zich veilig voelen en zichzelf op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.


Ik kijk er naar uit om jullie te gaan leren kennen en veel speelplezier te gaan beleven samen!

Mochten jullie vragen hebben, stel ze gerust!


Veel liefs, Esmee

Rosita van Gelderen

Hoi allemaal,

Ik ben Rosita van Gelderen. Ik woon samen met mijn vriendin en drie kinderen in Kaatsheuvel. Na een lange tijd uit de kinderopvang te zijn geweest, begon het toch weer te kriebelen. In januari 2023 ben ik begonnen. Het bevalt mij erg goed bij Kanti. Er zijn lieve en enthousiaste collega's, betrokken ouders en natuurlijk niet te vergeten alle lieve kinderen.
Het maakt mijn dag goed om al die vrolijke gezichtjes te zien en om alle knuffels te ontvangen en natuurlijk te geven. De kinderen staan op 1 en dat dragen wij uit, met onze visie en werkwijze. Ze mogen zijn wie ze zijn.
Ik ben trots om onderdeel van de Kanti crew te zijn!

Groetjes, Rosita.

Mirthe Braspenning

Hoi hoi! Graag stel ik mezelf aan jullie voor!

Ik ben Mirthe Braspenning en ik woon in Kaatsheuvel. In 2021 ben ik afgestudeerd tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerkster en ben ik direct aan de slag gegaan in de kinderopvang.

Als klein meisje wist ik al dat ik later met kinderen wilde gaan werken. Wat ik erg belangrijk vind is om voor de kinderen een vertrouwde sfeer te creëren op de groep, waarin ze zich op hun eigen manier en tempo kunnen ontwikkelen. Persoonlijke aandacht vind ik dan ook erg belangrijk. Dat ik een deel mag zijn van de opvoeding, verzorging en ontwikkeling van iemand zijn/haar kindje is voor mij heel waardevol en dat doe ik dan ook met veel liefde en passie. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder en uitdagend.

“Als je van je hobby je werk maakt, hoef je nooit meer te werken”.

Ik zal werkzaam zijn op de Tipi’s. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Inge van Beers

Hallo allemaal,


Graag stel ik me voor aan jullie.

Ik ben Inge van Beers en ik woon samen met mijn vriend in Kaatsheuvel.


In 2022 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker en op dit moment volg ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker.


Ik heb anderhalf jaar stage gelopen bij Kanti waarbij ik erachter kwam waar mijn hart ligt. De ontwikkeling van het kind vind ik erg interessant en ik draag daar graag mijn steentje aan bij. Het is mooi om te zien hoe ieder kind ontwikkelt, welke tijd of ruimte het kind ook neemt. Ieder kind is uniek.


Verder vind ik het belangrijk dat de kinderen zich fijn en veilig voelen bij mij. Ik ben erg dankbaar dat ik deel mag zijn van de opvoeding van jullie kind.


Tot snel!

Nicole Franken

Hier stelt Nicole zichzelf binnenkort voor!

Charissa de Korver

Hoi hoi, mijn naam is Charissa de Korver. Met mijn man, onze 2 kinderen en hond woon ik in Kaatsheuvel.


De kinderopvang heeft mij altijd getrokken alleen is het er eerder niet van gekomen. Toch wilde ik het nog heel graag en heb ik nu bij Kanti de kans gekregen om tijdens mijn opleiding hier te kunnen werken en begeleid te worden. Hier ben ik heel erg blij mee en heb ik ook veel zin in!!


Wat ik vooral mooi vind aan de kinderopvang is het zien van de ontwikkeling van elk kind op hun eigen manier en daarin te kunnen ondersteunen. Wat ik belangrijk vind is dat de kinderen lekker zichzelf kunnen zijn maar ook nieuwe dingen kunnen ontdekken en leren. Hopelijk tot snel op de maandag, donderdag of vrijdag!!

PEUTERGROEP DE TOTEMS

Kinderen van 2 en 3 jaar mogen spelen bij De Totems & De Maya's .

Hieronder maak je alvast kennis met onze vaste pedagogisch medewerkers van de Totems.

Pauke Mulders

Hoi, ik ben Pauke Mulders en werk bij uw kind als leidster op de groep. Ik kom uit Kaatsheuvel, ben getrouwd met Rob en we hebben 2 kinderen. Ik ben regelmatig op de scholen van mijn kinderen te vinden.


Wat ik zo leuk vind aan het werken met kinderen?

De onbevangenheid van een kind, hun kijk op het leven, dit vind ik bijzonder om te mogen ervaren. Ik vind het mooi om te zien dat uw kind totaal afhankelijk bij ons binnenkomt en dat hetzelfde kind een paar jaar later als een al heel zelfstandig mensje de dagopvang verlaat. Dat ik dat op de voet mag volgen maakt mijn werk heel bijzonder.


Bij Kanti proberen we er elke dag een feestje van te maken. We vormen een hecht team en staan er elke dag weer samen voor om de kinderen een fijne dag te bezorgen. Heeft u nog vragen, stel ze gerust.


Tot ziens!

Raquel Brown

Hier stelt Raquel zich binnenkort voor!

Chantal Pruijssers

Via deze weg, wil ik mijzelf graag aan jullie voorstellen.
Ik ben Chantal Pruijssers. Samen met mijn man woon ik in Kaatsheuvel. In maart (2018) en augustus (2020) zijn daar twee prachtige gezonde jongens bij gekomen. Samen vormen we een gelukkig gezinnetje.


In 2009 heb ik mijn diploma Pedagogisch Medewerker gehaald. Ik riep al jaren dat ik met kinderen wilde gaan werken. Dat ik nu echt aan de slag kon vond ik super leuk. Na ruim 9 jaar ervaring merkte ik dat het tijd werd voor iets nieuws. Deze nieuwe uitdaging vond ik bij Kanti.


De visie en de werkwijze passen erg bij mij. Ieder kind is uniek en mag zich in zijn of haar eigen tempo ontwikkelen. Voor mij is het iedere dag weer een super leuke uitdaging om dit proces bij ieder kind individueel te volgen en te stimuleren. De warme band die je hierdoor met de kinderen opbouwt is heel bijzonder en geeft mij veel voldoening.


Kimberley Relleke

Hallo allemaal, ik stel mezelf hier graag even aan jullie voor. Ik ben Kimberley Relleke en kom uit Dongen. In oktober 2021 ben ik trotse mama geworden van mijn dochtertje Nowi. Toen nog woonachtig in Dordrecht. In april ‘22 zijn mijn dochtertje, onze hond Jaxx (Franse bulldog) en ik weer terug verhuisd naar Dongen en ben ik per 1 juli met heel veel plezier begonnen bij Kanti.


Na mijn diploma schoonheidsspecialiste en visagie behaald te hebben bleef het werken met kinderen mijn aandacht trekken. Ik heb toen al vrij snel de keuze gemaakt om door te studeren en zo gezegd zo gedaan. In 2013 heb ik mijn diploma sociaal pedagogisch medewerker behaald. Voor mij is het elke dag weer een feestje om te mogen werken met (jullie) kinderen. Het mooiste aan het werken met kinderen vind ik dat ze zo puur zijn, de rijke fantasie die ze hebben en de leuke gesprekjes die je met ze kunt voeren. Ook vind ik het heel mooi om hen te zien groeien in hun ontwikkeling en dat ik ze daarbij kan en mag helpen, ondersteunen en begeleiden.


Jullie zullen mij voornamelijk gaan zien op de peutergroep de Totems.


Tot snel!

PEUTERGROEP DE MAYA'S

Kinderen van 2 en 3 jaar mogen spelen bij De Totems & De Maya's .

Hieronder maak je alvast kennis met onze vaste pedagogisch medewerkers van de Maya's.

Mirthe de Veer

Hallo allemaal,

Ik ben Mirthe de Veer en wil mezelf graag aan jullie voorstellen. Samen met mijn ouders, broertje en zusje woon ik in Waalwijk.
Na de middelbare school ben ik de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 gaan volgen.
In 2020 ben ik begonnen bij Kanti als stagiaire. Dit was een leuke en leerzame periode. Op mijn laatste stage dag werd er tegen mij gezegd “Mirthe altijd bellen als jij je diploma hebt behaald”.
In 2022 kon de vlag uit thuis, want ik was geslaagd. Hierdoor kan ik gaan werken bij Kanti.
Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.
Tot snel!

Coördinator

Danique Willms

Hoi allemaal, ik ben Danique Willms geboren op 3 mei 1987. Ik kom uit een gezin met drie kinderen waarvan ik de jongste ben. Ik heb nog een oudere broer en zus.

Ik heb de opleiding onderwijsassistente gedaan. Daarna heb ik nog een HBO voor de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Bij deze opleiding heb ik mij volledig gericht op de opvoedingsondersteuning.

Na op een paar verschillende plaatsen in de kinderopvang gewerkt te hebben, ben ik bij Kanti volledig op mijn plek! Ik vind het heerlijk om kinderen nieuwe ervaringen mee te geven en ze een veilig gevoel te geven bij Kanti. Elk kind is uniek en ik vind het fijn om elk kind te laten stralen en de aandacht te geven die hij of zij nodig heeft. Als VVE coördinator ben ik verantwoordelijk voor de taken die komen kijken bij voor vroegschoolse educatie, waaronder toetsing, contacten met scholen, consultatiebureau, bibliotheek enz.

Mijn passie is van jongs af aan al geweest om te werken met jonge kinderen. Dat deze passie ook werkelijkheid is geworden daar geniet ik nog elke dag van!

Annette Martens

Hoi hoi, ik ben Annette Martens en stel mijzelf hier graag even voor. Samen met mijn ouders en mijn jongere broertje woon ik in Kaatsheuvel. In 2020 heb ik mijn hbo opleiding afgerond en ben daarna bij Kanti gebleven om te werken. Mij kun je voornamelijk op de peutergroepen vinden. Hier ben ik natuurlijk niet alleen bezig om er een gezellige dag van de maken maar ook dat ieder kind tot zijn recht komt. Het werken met kinderen is voor mij een van de leukste dingen die er is. Hun leuke grapjes of gezellige gesprekken maken mijn dag. Samen met de kinderen zorgen we voor een gezellige dag waarbij we veel dingen doen.


De dagen dat ik niet op de groep sta ben ik te vinden achter te balie. Hier ben ik bezig met administratieve taken. Mocht je een vraag hebben dan hoor ik het graag!

De Inca's

Hier mogen de kinderen van 0 tot 4 jaar spelen.

Maak hier alvast kennis met onze vaste pedagogisch medewerksters.

Pattie Boot

Hier stelt Pattie zichzelf binnenkort voor!

Pamela de Hart

Hier stelt Pamela zichzelf binnenkort voor!

Bianca Lambooy

Hier stelt Bianca zichzelf binnenkort voor!

Silvia Wijkmans

Hallo allemaal, 


Graag stel ik me aan jullie voor, 

Ik ben Silvia Wijkmans en woon samen met mijn man, zoontje Milan (2019) en onze tweeling meisjes Emma & Sofie (2021) in Kaatsheuvel.


11 jaar geleden heb ik mijn opleiding tot onderwijs assistenten afgerond en

ben ik gaan werken bij een kinderdagverblijf. Ik ben er even tussen uit geweest, maar 5,5 jaar geleden gestart als Gastouder. Dit heb ik met veel liefde en passie gedaan. Nu mag ik gaan beginnen aan een nieuwe uitdaging bij Kanti.


Ik kijk hier enorm naar uit, de leuke activiteiten samen met jullie kinderen, maar ook om voor jullie kindjes te mogen gaan zorgen. 


Jullie kunnen mij tegenkomen op dinsdag, donderdag en vrijdag. 

Melissa van Beek

Ik ben Melissa van Beek en woon samen met mijn man Chris en 4 kinderen in Sprang-Capelle. 

Na de middelbare school ben ik begonnen met de MBO opleiding Sociaal Pedagogisch Werker niveau 4. Daarna ben ik verder gegaan met HBO opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. 

Tijdens & na deze 2 studies heb ik ervaring opgedaan bij verschillende doelgroepen, waardoor ik met heel mijn hart kan zeggen dat ik het liefst met kinderen werk. Waarom? 

Elke dag is anders, elk kind is uniek. Wat is er nou leuker om elke dag die verwonderde snoetjes te zien als ze weer iets nieuws ontdekt hebben of de eerlijkheid te zien en horen die kinderen met zich meedragen. Elk kind doet dit op zijn of haar eigen manier. Ik houd er van! 

Ik ben op dinsdag en donderdag te vinden bij Kanti. 

Linde Klerkx

Hai allemaal,

Ik ben Linde Klerkx en ik wil mezelf graag aan jullie voorstellen.

In 2014 heb ik de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 gevolgd en heb ik mijn diploma behaald. Na het behalen van mijn diploma ben ik direct aan de het werk gegaan in de kinderopvang en heb ik veel ervaring op gedaan. Na 9 jaar is het tijd voor een nieuwe uitdaging binnen de kinderopvang en mag ik mij aansluiten bij het team van Kanti!
Dat elk kind zich op zijn eigen tempo ontwikkelt en dat ik deze ontwikkelingen mag volgen en stimuleren, vind ik het mooiste van mijn werk!
Ik ga fulltime aan het werk bij de Inca's.
Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te mogen ontmoeten.

Liefs, Linde