BABYGROEP DE TIPI'S


Kinderen van 0 en 1 jaar mogen spelen bij De Tipi's .

Hieronder maak je kennis met onze vaste pedagogisch medewerkers op deze groep.


   


= Uk & Puk (VVE) gecertificeerd of in opleiding (i.o.)


= gecertificeerd trainer gezonde kinderopvang

Esmee Bax

Beste ouders & kindjes,


Graag wil ik mezelf aan jullievoorstellen!Ik ben Esmee Bax en ik woon samen met mijn vriend in Kaatsheuvel.In april 2022 heb ik mijn opleiding afgerond tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker.


Vanaf januari 23' mag ik het team van Kanti Kinderopvang komen versterken, en ga ik fulltime aan de slag bij de Tipi's.

Ik vind het belangrijk dat we een vertrouwelijke omgeving kunnen creëren voor de kinderen waarin ze zich veilig voelen en zichzelf op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.


Ik kijk er naar uit om jullie te gaan leren kennen en veel speelplezier te gaan beleven samen!

Mochten jullie vragen hebben, stel ze gerust!


Veel liefs, Esmee

Bianca Lambooy

Hoi allemaal,


Ik wil mezelf graag voorstellen. Ik ben Bianca Lambooij. Ik woon in Sprang-Capelle. Ik heb 4 kinderen en 1 kleinkind.


Ik heb in 1993 mijn diploma verzorgende gehaald. Nu volg ik de opleiding voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Voor mijn opleiding werkte ik al bij Kanti. Toen maakte ik de groepen schoon. Verder paste ik al jaren op kinderen.

Ook heb ik als vrijwilligster op een peuterspeelzaal gewerkt.


Ik vind het fijn om met kinderen bezig te zijn. Ik vind het ook belangrijk dat ze zich veilig voelen bij mij.


Groetjes,

Bianca

Mirthe Braspenning

Hoi hoi! Graag stel ik mezelf aan jullie voor!


Ik ben Mirthe Braspenning en ik woon in Kaatsheuvel. In 2021 ben ik afgestudeerd tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerkster en ben ik direct aan de slag gegaan in de kinderopvang.


Als klein meisje wist ik al dat ik later met kinderen wilde gaan werken. Wat ik erg belangrijk vind is om voor de kinderen een vertrouwde sfeer te creëren op de groep, waarin ze zich op hun eigen manier en tempo kunnen ontwikkelen. Persoonlijke aandacht vind ik dan ook erg belangrijk. Dat ik een deel mag zijn van de opvoeding, verzorging en ontwikkeling van iemand zijn/haar kindje is voor mij heel waardevol en dat doe ik dan ook met veel liefde en passie. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder en uitdagend.


“Als je van je hobby je werk maakt, hoef je nooit meer te werken”.

Ik zal werkzaam zijn op de Tipi’s. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Inge van Beers

Hallo allemaal,


Graag stel ik me voor aan jullie.

Ik ben Inge van Beers en ik woon samen met mijn vriend in Kaatsheuvel.


In 2022 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker en op dit moment volg ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker.


Ik heb anderhalf jaar stage gelopen bij Kanti waarbij ik erachter kwam waar mijn hart ligt. De ontwikkeling van het kind vind ik erg interessant en ik draag daar graag mijn steentje aan bij. Het is mooi om te zien hoe ieder kind ontwikkelt, welke tijd of ruimte het kind ook neemt. Ieder kind is uniek.


Verder vind ik het belangrijk dat de kinderen zich fijn en veilig voelen bij mij. Ik ben erg dankbaar dat ik deel mag zijn van de opvoeding van jullie kind.


Tot snel!

Nicole Franken

Hallo allemaal,

ik stel mezelf hier graag even aan jullie voor. Ik ben Nicole Franken en woon samen met mijn vriend Kevin en zoontje Mason in Kaatsheuvel.

Na mijn diploma gespecialiseerd schoonheidsspecialiste heb ik een paar jaar in een schoonheidsspecialiste salon gewerkt.

Daarna ben ik werkzaam geweest bij Studio-Zon als leidinggevende. Echter bleef het vak werken met kinderen mij de aandacht trekken. Tijdens mijn fulltime dienstverband heb ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker gevolgd.

In oktober 2018 ben ik afgestudeerd en ben ik werkzaam geweest binnen verschillende doelgroepen in de kinderopvang. Maart 2023 mocht ik starten bij Kanti, ik heb hier mijn plekje gevonden!


De visie en werkwijze van Kanti spreekt mij erg aan. Ieder kind is uniek en mag zich ontwikkelen op zijn of haar manier. Kinderen kunnen bij mij voor alles terecht. De liefde en het warme gevoel die ik voor kinderen heb, voelen zij zeker! Van mijn passie kan ik nu mijn werk maken en dat is het liefste wat ik doe!
Op dinsdag, woensdag en donderdag ben ik voornamelijk werkzaam op de babygroep: De Tipi's.

Hoop jullie snel te ontmoeten!

Liefs, Nicole

Charissa de Korver

Hoi hoi, mijn naam is Charissa de Korver. Met mijn man, onze 2 kinderen en hond woon ik in Kaatsheuvel.


De kinderopvang heeft mij altijd getrokken alleen is het er eerder niet van gekomen. Toch wilde ik het nog heel graag en heb ik nu bij Kanti de kans gekregen om tijdens mijn opleiding hier te kunnen werken en begeleid te worden. Hier ben ik heel erg blij mee en heb ik ook veel zin in!!


Wat ik vooral mooi vind aan de kinderopvang is het zien van de ontwikkeling van elk kind op hun eigen manier en daarin te kunnen ondersteunen. Wat ik belangrijk vind is dat de kinderen lekker zichzelf kunnen zijn maar ook nieuwe dingen kunnen ontdekken en leren. Hopelijk tot snel op de maandag, donderdag of vrijdag!!

PEUTERGROEP DE TOTEMS

Kinderen van 2 en 3 jaar mogen spelen bij De Totems & De Maya's .

Hieronder maak je alvast kennis met onze vaste pedagogisch medewerkers van de Totems.

Pauke Mulders

Hoi, ik ben Pauke Mulders en werk bij uw kind als leidster op de groep. Ik kom uit Kaatsheuvel, ben getrouwd met Rob en we hebben 2 kinderen. Ik ben regelmatig op de scholen van mijn kinderen te vinden.


Wat ik zo leuk vind aan het werken met kinderen?

De onbevangenheid van een kind, hun kijk op het leven, dit vind ik bijzonder om te mogen ervaren. Ik vind het mooi om te zien dat uw kind totaal afhankelijk bij ons binnenkomt en dat hetzelfde kind een paar jaar later als een al heel zelfstandig mensje de dagopvang verlaat. Dat ik dat op de voet mag volgen maakt mijn werk heel bijzonder.


Bij Kanti proberen we er elke dag een feestje van te maken. We vormen een hecht team en staan er elke dag weer samen voor om de kinderen een fijne dag te bezorgen. Heeft u nog vragen, stel ze gerust.


Tot ziens!

Mirthe de Veer

Hallo allemaal,

Ik ben Mirthe de Veer en wil mezelf graag aan jullie voorstellen. Samen met mijn ouders, broertje en zusje woon ik in Waalwijk.


Na de middelbare school ben ik de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 gaan volgen.
In 2020 ben ik begonnen bij Kanti als stagiaire. Dit was een leuke en leerzame periode. Op mijn laatste stage dag werd er tegen mij gezegd “Mirthe altijd bellen als jij je diploma hebt behaald”.


In 2022 kon de vlag uit thuis, want ik was geslaagd. Hierdoor kan ik gaan werken bij Kanti.


Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.


Tot snel!

Chantal Pruijssers

Via deze weg, wil ik mijzelf graag aan jullie voorstellen.
Ik ben Chantal Pruijssers. Samen met mijn man woon ik in Kaatsheuvel. In maart (2018) en augustus (2020) zijn daar twee prachtige gezonde jongens bij gekomen. Samen vormen we een gelukkig gezinnetje.


In 2009 heb ik mijn diploma Pedagogisch Medewerker gehaald. Ik riep al jaren dat ik met kinderen wilde gaan werken. Dat ik nu echt aan de slag kon vond ik super leuk. Na ruim 9 jaar ervaring merkte ik dat het tijd werd voor iets nieuws. Deze nieuwe uitdaging vond ik bij Kanti.


De visie en de werkwijze passen erg bij mij. Ieder kind is uniek en mag zich in zijn of haar eigen tempo ontwikkelen. Voor mij is het iedere dag weer een super leuke uitdaging om dit proces bij ieder kind individueel te volgen en te stimuleren. De warme band die je hierdoor met de kinderen opbouwt is heel bijzonder en geeft mij veel voldoening.


Kimberley Relleke

Hallo allemaal, ik stel mezelf hier graag even aan jullie voor. Ik ben Kimberley Relleke en kom uit Dongen. In oktober 2021 ben ik trotse mama geworden van mijn dochtertje Nowi. Toen nog woonachtig in Dordrecht. In april ‘22 zijn mijn dochtertje, onze hond Jaxx (Franse bulldog) en ik weer terug verhuisd naar Dongen en ben ik per 1 juli met heel veel plezier begonnen bij Kanti.


Na mijn diploma schoonheidsspecialiste en visagie behaald te hebben bleef het werken met kinderen mijn aandacht trekken. Ik heb toen al vrij snel de keuze gemaakt om door te studeren en zo gezegd zo gedaan. In 2013 heb ik mijn diploma sociaal pedagogisch medewerker behaald. Voor mij is het elke dag weer een feestje om te mogen werken met (jullie) kinderen. Het mooiste aan het werken met kinderen vind ik dat ze zo puur zijn, de rijke fantasie die ze hebben en de leuke gesprekjes die je met ze kunt voeren. Ook vind ik het heel mooi om hen te zien groeien in hun ontwikkeling en dat ik ze daarbij kan en mag helpen, ondersteunen en begeleiden.


Jullie zullen mij voornamelijk gaan zien op de peutergroep de Totems.


Tot snel!

PEUTERGROEP DE MAYA'S

Kinderen van 2 en 3 jaar mogen spelen bij De Totems & De Maya's .

Hieronder maak je alvast kennis met onze vaste pedagogisch medewerkers van de Maya's.

Mirthe de Veer

Hallo allemaal,

Ik ben Mirthe de Veer en wil mezelf graag aan jullie voorstellen. Samen met mijn ouders, broertje en zusje woon ik in Waalwijk.


Na de middelbare school ben ik de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 gaan volgen.
In 2020 ben ik begonnen bij Kanti als stagiaire. Dit was een leuke en leerzame periode. Op mijn laatste stage dag werd er tegen mij gezegd “Mirthe altijd bellen als jij je diploma hebt behaald”.
In 2022 kon de vlag uit thuis, want ik was geslaagd. Hierdoor kan ik gaan werken bij Kanti.


Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.


Tot snel!

Nienke Netten

Hallo allemaal,

Ik stel mezelf hier graag even aan jullie voor. Ik ben Nienke Netten. Afgelopen jaar ben ik een hartstikke trotse mama geworden. Samen met mijn partner en zoontje woon ik in Kaatsheuvel.


Ik ben heel dankbaar dat ik per 1 juni mezelf mag aansluiten bij de Kanti crew en dat ik ook deel uit mag maken van de opvoeding van jullie prachtige kindjes. Mijn hart ligt namelijk echt bij het werken met kinderen. Ik vind het geweldig om de kinderen te zien groeien en hen hierbij te helpen, ondersteunen en begeleiden.


Dit jaar ben ik afgestudeerd voor de opleiding onderwijsassistent (2023), maar het werken met een jongere doelgroep trok me ook wel heel erg. Ik heb daarom gekozen voor een nieuwe uitdaging bij Kanti. Wat ik zo leuk vind aan deze opvang is de visie en de werkwijze die ze hier bij kanti hebben. Ik vind het belangrijk dat ieder kind gezien word, kan groeien op hun eigen tempo en dat ze zichzelf mogen zijn en dat word hier bij kanti erg benadrukt.


Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en om samen iedere woensdag tot vrijdag veel speelplezier te gaan beleven!


Tot snel!

Coördinator

Danique Willms

Hoi allemaal, ik ben Danique Willms geboren op 3 mei 1987. Ik kom uit een gezin met drie kinderen waarvan ik de jongste ben. Ik heb nog een oudere broer en zus.

Ik heb de opleiding onderwijsassistente gedaan. Daarna heb ik nog een HBO voor de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Bij deze opleiding heb ik mij volledig gericht op de opvoedingsondersteuning.

Na op een paar verschillende plaatsen in de kinderopvang gewerkt te hebben, ben ik bij Kanti volledig op mijn plek! Ik vind het heerlijk om kinderen nieuwe ervaringen mee te geven en ze een veilig gevoel te geven bij Kanti. Elk kind is uniek en ik vind het fijn om elk kind te laten stralen en de aandacht te geven die hij of zij nodig heeft. Als VVE coördinator ben ik verantwoordelijk voor de taken die komen kijken bij voor vroegschoolse educatie, waaronder toetsing, contacten met scholen, consultatiebureau, bibliotheek enz.

Mijn passie is van jongs af aan al geweest om te werken met jonge kinderen. Dat deze passie ook werkelijkheid is geworden daar geniet ik nog elke dag van!

Pamela de Hart

Hoi hoi, 


Ik ben Pamela en samen met mijn dochter woon ik in Waalwijk. In de zomer van 2022 ben ik begonnen met mijn opleiding tot pedagogisch medewerker. 


Ik hou van het werken met kinderen. Met mijn enthousiasme hoop ik de kinderen een fijne dag te geven. Samen met de kinderen liedjes zingen, yoga, buiten spelen en grapjes maken vind ik het leukste wat er is. 


In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn busje op pad en spreek ik af met vrienden.


Ik ben op maandag, dinsdag en woensdag te vinden bij de Maya's. 


Tot snel!

Annette Martens

Hoi hoi, ik ben Annette Martens en stel mijzelf hier graag even voor. Samen met mijn ouders en mijn jongere broertje woon ik in Kaatsheuvel. In 2020 heb ik mijn hbo opleiding afgerond en ben daarna bij Kanti gebleven om te werken. Mij kun je voornamelijk op de peutergroepen vinden. Hier ben ik natuurlijk niet alleen bezig om er een gezellige dag van de maken maar ook dat ieder kind tot zijn recht komt. Het werken met kinderen is voor mij een van de leukste dingen die er is. Hun leuke grapjes of gezellige gesprekken maken mijn dag. Samen met de kinderen zorgen we voor een gezellige dag waarbij we veel dingen doen.


De dagen dat ik niet op de groep sta ben ik te vinden achter te balie. Hier ben ik bezig met administratieve taken. Mocht je een vraag hebben dan hoor ik het graag!

De Inca's

Hier mogen de kinderen van 0 tot 4 jaar spelen.

Maak hier alvast kennis met onze vaste pedagogisch medewerksters.

Pattie Boot

Hier stelt Pattie zichzelf binnenkort voor!

Linde Klerkx

Hai allemaal,

Ik ben Linde Klerkx en ik wil mezelf graag aan jullie voorstellen.

In 2014 heb ik de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 gevolgd en heb ik mijn diploma behaald. Na het behalen van mijn diploma ben ik direct aan de het werk gegaan in de kinderopvang en heb ik veel ervaring op gedaan. Na 9 jaar is het tijd voor een nieuwe uitdaging binnen de kinderopvang en mag ik mij aansluiten bij het team van Kanti!
Dat elk kind zich op zijn eigen tempo ontwikkelt en dat ik deze ontwikkelingen mag volgen en stimuleren, vind ik het mooiste van mijn werk!
Ik ga fulltime aan het werk bij de Inca's.
Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te mogen ontmoeten.

Liefs, Linde

Lisanne Kuis

Hier stelt Lisanne zichzelf binnenkort voor!

Daniëlle van der Schans

Hoi hoi. Graag wil ik mezelf aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Daniëlle van der Schans en ik woon in Sprang-Capelle.


De afgelopen 10 jaar heb ik bij de Efteling gewerkt. Na 10 jaar besefte ik dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging.

De kinderopvang heeft me altijd getrokken en daarom dacht ik als ik me om wil laten scholen is dit het moment.

Vanaf nu krijg ik de kans om ervaring op te doen en in september ga ik starten met de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker.


Bij Kanti proberen we er elke dag een feestje van te maken en ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen tempo.


Ik ben op maandag, dinsdag en vrijdag aanwezig bij Kanti. 

En kijk er naar uit om iedereen te mogen ontmoeten.


Tot snel!

Melissa van Beek

Ik ben Melissa van Beek en woon samen met mijn man Chris en 4 kinderen in Sprang-Capelle. 

Na de middelbare school ben ik begonnen met de MBO opleiding Sociaal Pedagogisch Werker niveau 4. Daarna ben ik verder gegaan met HBO opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. 

Tijdens & na deze 2 studies heb ik ervaring opgedaan bij verschillende doelgroepen, waardoor ik met heel mijn hart kan zeggen dat ik het liefst met kinderen werk. Waarom? 

Elke dag is anders, elk kind is uniek. Wat is er nou leuker om elke dag die verwonderde snoetjes te zien als ze weer iets nieuws ontdekt hebben of de eerlijkheid te zien en horen die kinderen met zich meedragen. Elk kind doet dit op zijn of haar eigen manier. Ik houd er van! 

Ik ben op dinsdag en donderdag te vinden bij Kanti.