BABYGROEP DE TIPI'S


Kinderen van 0 en 1 jaar mogen spelen bij De Tipi's .

Hieronder maak je kennis me onze vaste pedagogisch medewerkers op deze groep.


   


= Uk & Puk (VVE) gecertificeerd of in opleiding (i.o.)


= gecertificeerd trainer gezonde kinderopvang

Mariska Jansen

Hallo allemaal,


Ik ben Mariska Jansen. Ik woon samen met mijn vriend en onze zoontjes     

(2017/2019) in Kaatsheuvel. In 2007 heb ik mijn diploma sociaal pedagogisch medewerker behaald en ben ik gaan werken in de kinderopvang.


Toen ik na mijn 1e zwangerschapsverlof weer aan de slag ging merkte ik dat ik niet meer op mijn plek zat en toe was aan een nieuwe uitdaging. Deze nieuwe uitdaging heb ik gevonden bij Kanti.


Ik ben maandag dinsdag en woensdag te vinden bij de Tipi's. En daar geniet ik van!

i.O.

Hallo, graag stel ik mezelf aan jullie voor. Mijn naam is Manon Klaassen en ik ben 26 jaar oud. Samen met mijn vriend woon ik in Drunen.

In 2014 heb ik mijn diploma SPW 4 behaald. Van kleins af aan wist ik al dat ik met kinderen wil werken. Zelf heb ik op verschillende plekken met verschillende visies gewerkt. De visie van Kanti sluit erg goed bij mij aan. De kinderen zijn hier de hele dag in zo'n mooie en uitdagende omgeving.

Het zien ontwikkelen van de kinderen en daar iets in bij kunnen dragen is zo bijzonder. Ik vind het erg speciaal hoeveel liefde je van een kind kunt krijgen!

Zelf ben ik erg sportief en ik houd ervan om lekker met de kinderen te bewegen. Vanaf juni 2019 ben ik werkzaam bij Kanti. Jullie gaan mij voornamelijk zien bij de babygroep. Tot snel!

Manon Klaassen

i.O.

Manuela Lambooy

Hallo, ik ben Manuela Lambooy, 21 jaar en woon in Sprang-Capelle. 


In 2018 heb ik mijn diploma behaald als pedagogische medewerker niveau 4. Na alle stages op vele verschillende locaties had ik nog niet mijn plekje gevonden. vervolgens hoorde ik veel goede reacties op Kanti. Ik ben toen op het internet gaan zoeken en verrast door de goede visie. Inmiddels ben ik als vast gezicht werkzaam bij de babygroep van  Kanti. En het bevalt me erg goed. Dit is de plek die ik zocht. Zulke mooie mensen werken hier. Ieder hun eigen kracht en samen toch een team. Samen met het team en de kinderen is dit de beste plek die er is voor mij. Het mooiste wat er is, is  om de groei van de kinderen mee te mogen maken en hier een steentje aan bij te mogen dragen.  Dat is iets heel bijzonders.

i.O.

Marionne Timmermans

Hoi, ik ben Marionne, geboren(1997) en getogen in Sprang-Capelle. Mijn passie voor kinderen was er al van jongs af aan. Ik heb 3 oudere zussen, waardoor ik al vroeg tante was. Ik vond het heerlijk om met mijn nichtjes bezig te zijn. Toen ik mijn diploma van de middelbare school had behaald, ben ik PABO (leraar basisonderwijs) gaan doen. Na een lange tijd kwam ik erachter dat dit niet mijn doelgroep was. Toen ben ik de opleiding gaan doen voor pedagogisch medewerker. Na mijn eerste stagedag, wist ik het meteen, dit is het! Een half jaar geleden kwam ik bij Kanti terecht voor mijn laatste stage en nu mag ik hier ook blijven werken. Ik geniet er elke dag van om bij Kanti te werken, omdat hier elk kind echt mag zijn zoals hij/zij is en omdat elk kind de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. Ik werk voornamelijk op de babygroep, maar je kunt me ook op de overige groepen treffen.

i.O.

Lieke Dieltjens

Hallo Allemaal!
Graag stel ik mezelf even aan jullie
voor! Ik ben Lieke Dieltjens, 29 jaar,
getrouwd met Huub en hele trotse
mama van mijn zoontje Raaf (2015) en
dochtertje Pien (2019).
Vanaf 1 April 2019 ben ik werkzaam als
pedagogisch medewerkster bij
Kanti en komen jullie mij tegen op
babygroep de Tipi’s.
Ik ben 10 jaar geleden afgestudeerd als onderwijsassistente maar al snel
aan het werk gegaan in de kinderopvang, waarin ik beter mijn ei kwijt kon.
Bij Kanti ben ik helemaal in mijn nopjes Ik vind het fijn om ervoor te zorgen dat kinderen een dag vol plezier, creativiteit en gezelligheid tegemoet gaan waarin ze zichzelf kunnen ontplooien en ontwikkelen tot een mooi en uniek individu.

Annette Martens

Annette is SPW-4 gediplomeerd en werkt op woensdag bij De Tipi's. Op maandag en dinsdag loopt ze stage voor haar HBO-opleiding.


Binnenkort zal ze zichzelf hier aan je voorstell

PEUTERGROEPEN DE TOTEMS & DE MAYA'S


Kinderen van 2 en 3 jaar mogen spelen bij De Totems & De Maya's .

Hieronder maak je alvast kennis met onze vaste pedagogisch medewerkers op deze groepen.

Coördinator

Hoi allemaal, ik ben Danique Willms geboren op 3 mei 1987. Ik kom uit een gezin met drie kinderen waarvan ik de jongste ben. Ik heb nog een oudere broer en zus.

Ik heb de opleiding onderwijsassistente gedaan. Daarna heb ik nog een HBO voor de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Bij deze opleiding heb ik mij volledig gericht op de opvoedingsondersteuning.

Na op een paar verschillende plaatsen in de kinderopvang gewerkt te hebben, ben ik bij Kanti volledig op mijn plek! Ik vind het heerlijk om kinderen nieuwe ervaringen mee te geven en ze een veilig gevoel te geven bij Kanti. Elk kind is uniek en ik vind het fijn om elk kind te laten stralen en de aandacht te geven die hij of zij nodig heeft. Als VVE coördinator ben ik verantwoordelijk voor de taken die komen kijken bij voor vroegschoolse educatie, waaronder toetsing, contacten met scholen, consultatiebureau, bibliotheek enz.

Mijn passie is van jongs af aan al geweest om te werken met jonge kinderen. Dat deze passie ook werkelijkheid is geworden daar geniet ik nog elke dag van!

Danique Willms

Maud  v/d Boogaard

Hallo, Ik ben Maud en ik werk bij Kanti als pedagogisch medewerker. Daarnaast studeer ik Pedagogisch management kinderopvang. Daarvoor heb ik voor Onderwijsassistent gestudeerd. Als klein meisje zat ik al met al mijn knuffels in de kring. Ik wist precies wat ik wilde worden: Juf! In het regulier onderwijs kon ik mijn ei niet kwijt. Maar dat veranderde toen ik bij Kanti binnen liep in 2014. Mijn kindbeeld en visie kwamen overeen met de werkwijze van Kanti. Ik ben daarna niet meer weggegaan!

Ik werk voornamelijk op de peutergroepen en op de BSO. Daar ben ik coordinator. Ik werk tevens op kantoor, waar ik Freek en Sonja ondersteun met diverse administratieve taken

i.O.

Via deze weg, wil ik mijzelf graag aan jullie voorstellen.
Ik ben Chantal Pruijssers. Samen met mijn man woon ik in Kaatsheuvel. In maart is daar een prachtige gezonde jongen bij gekomen. Samen vormen we een gelukkig gezinnetje.
In 2009 heb ik mijn diploma Pedagogisch Medewerker gehaald. Ik riep al jaren dat ik met kinderen wilde gaan werken. Dat ik nu echt aan de slag kon vond ik super leuk. Na ruim 9 jaar ervaring merkte ik dat het tijd werd voor iets nieuws. Deze nieuwe uitdaging vond ik bij Kanti. De visie en de werkwijze passen erg bij mij. Ieder kind is uniek en mag zich in zijn of haar eigen tempo ontwikkelen. Voor mij is het iedere dag weer een super leuke uitdaging om dit proces bij ieder kind individueel te volgen en te stimuleren. De warme band die je hierdoor met de kinderen opbouwt is heel bijzonder en geeft mij veel voldoening.


Chantal Pruijssers

Pedagogisch coach

&

Pedagogisch beleidsmedwkr

Trainer

Sonja v/d Hoven

Ik ben Sonja van den Hoven. In 2014 startte ik Kanti kinderopvang. In mijn eentje startte ik een peutergroep. Samen met Woutertje, Doortje en mijn ukelele begon dit spannende avontuur. Inmiddels prijs ik me rijk met zo veel toegewijde collega's. Je vindt me meestal op kantoor, maar op donderdagochtend ben ik als pedagogisch medewerker te vinden bij De Totems. Daarnaast werk ik ook op de overige groepen. Ik vind het namelijk leuk om betrokken te blijven bij alle kinderen. Deze ken ik dan ook allemaal bij naam. Iedere dag bezoek ik de groepen. Op die manier blijf ik betrokken bij medewerkers, kinderen en ouders. Want daar ben ik Kanti uiteindelijk om begonnen; persoonlijke aandacht. Ik geniet dan ook iedere dag van jullie kinderen.

i.O.

Melissa van Beek

Ik ben Melissa van Beek en woon samen met mijn man Chris en 2 kinderen in Sprang-Capelle. 

Na de middelbare school ben ik begonnen met de MBO opleiding Sociaal Pedagogisch Werker niveau 4. Daarna ben ik verder gegaan met HBO opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. 

Tijdens & na deze 2 studies heb ik ervaring opgedaan bij verschillende doelgroepen, waardoor ik met heel mijn hart kan zeggen dat ik het liefst met kinderen werk. Waarom? 

Elke dag is anders, elk kind is uniek. Wat is er nou leuker om elke dag die verwonderde snoetjes te zien als ze weer iets nieuws ontdekt hebben of de eerlijkheid te zien en horen die kinderen met zich meedragen. Elk kind doet dit op zijn of haar eigen manier. Ik houd er van! 

Ik ben op dinsdag en donderdag te vinden bij Kanti. Zowel bij de peuters als op de BSO.

Pauke Mulders

Hoi, ik ben Pauke Mulders en werk bij uw kind als leidster op de groep. Ik kom uit Kaatsheuvel, ben getrouwd met Rob en we hebben 2 kinderen. Ik voetbal 1 keer per week in een heel leuk vrouwenelftal en ik ben regelmatig op de scholen van mijn kinderen te vinden. Wat ik zo leuk vind aan het werken met kinderen? De onbevangenheid van een kind, hun kijk op het leven, dit vind ik bijzonder om te mogen ervaren. Ik vind het mooi om te zien dat uw kind totaal afhankelijk bij ons binnenkomt en dat hetzelfde kind een paar jaar later als een al heel zelfstandig mensje de dagopvang verlaat. Dat ik dat op de voet mag volgen maakt mijn werk heel bijzonder. Bij Kanti proberen we er elke dag een feestje van te maken. We vormen een hecht team en staan er elke dag weer samen voor om de kinderen een fijne dag te bezorgen. Heeft u nog vragen, stel ze gerust. Tot ziens!