= Uk & Puk (VVE) gecertificeerd of in opleiding (i.o.)


= gecertificeerd trainer gezonde kinderopvang

DIRECTIE

   

Sonja van den Hoven

Ik ben Sonja van den Hoven. Getrouwd met Freek en trotse moeder van een dochter (2007) en een zoon (2010). In 2014 startte ik Kanti kinderopvang. In mijn eentje startte ik een peutergroep. Samen met Woutertje, Doortje en mijn ukelele begon dit spannende avontuur. Inmiddels prijs ik me rijk met zo veel toegewijde collega's. Je vindt me meestal op kantoor, maar op vrijdagochtend ben ik als pedagogisch medewerker te vinden bij De Totems. Daarnaast werk ik zo nu en dan ook op de overige groepen. Ik vind het namelijk leuk en belangrijk om betrokken te blijven bij alle kinderen. Iedere dag bezoek ik de groepen. Op die manier blijf ik betrokken bij medewerkers, kinderen en ouders en coach ik medewerkers op de groep. Want daar ben ik Kanti uiteindelijk om begonnen; persoonlijke aandacht. Ik geniet dan ook iedere dag van jullie kinderen.


Op kantoor ben ik verantwoordelijk voor de personeelsplanning, contacten met gemeente, scholen en overige hulpverleners.

Daarnaast ben ik vertrouwenspersoon, bied ik ondersteuning bij de begeleiding van kinderen in een moeilijke thuissituatie en bij kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong en/of hoogbegaafde kinderen.


Als gediplomeerd pedagogisch caoch begeleid ik alle leden van De Kanti-Crew. Dit betekent dat iedere medewerker begeleid wordt tijdens zijn/haar werk en dat we talenten en uitdagingen naast elkaar zetten. Op die manier krijgt iedere medewerker de kans om talenten te benutten en te leren van uitdagingen.


Kanti is voor mij een droom die is uitgekomen. Wanneer ik kinderen fijn zie spelen en medewerkers met plezier naar hun werk zie komen, dan is mijn dag goed. Ik hoop dan ook dat een ieder die Kanti bezoekt kan zeggen: "Het is mijn 2e thuis, want ik kan en mag er mezelf zijn."


Voor vragen en/of opmerkingen staat de deur open.


Wees Welkom!

Freek van den Hoven

Mijn naam is Freek van de Hoven, getrouwd met Sonja en vader van onze 2 kinderen (2007/2010).


Nadat Sonja in 2014 Kanti opstartte heb ik haar uiteraard ondersteund. Dat begon met een boodschapje, maar mondde uiteindelijk uit in administratieve taken en overige management taken.


Na een loopbaan van 16 jaar als inkoper heb ik begin 2018 het roer omgegooid en heb ik me definitief aangesloten bij de Kanti-crew (zoals wij dat noemen).

Dat was best een uitdaging, maar ik geniet er met volle teugen van. Het werk verrast me nog elke dag.


Mijn taken zijn oa:

•Financiële administratie

•Huisvesting & facilitair.


Je kunt bij mij terecht voor vragen over facturatie, jaaropgaven etc.

ONDERSTEUNING

   

Maud van Dongen

Hoi allemaal,


Ik ben Maud van Dongen en wil mezelf graag aan jullie voorstellen. In 2021 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Pedagogisch Educatief Professional en werk ik bij Kanti kinderopvang, in 2019 ben ik hier als stagiaire begonnen.


Vanuit eerdere opleidingen, zoals de Pabo en Pedagogische Wetenschappen heb ik ontdekt dat het pedagogische aspect en de ontwikkeling van het kind enorm bij mij aansluiten. Ik bloei op wanneer ik een kind, ouder of collega zie groeien en ik daarin een kleine bijdrage heb mogen leveren. Binnen de visie van Kanti kan ik mezelf volledig uitleven.


Vanaf 2022 mag ik als leidinggevende aan de slag. Een uitdaging die ik met heel veel plezier aanga! Als leidinggevende mag ik mij bezig houden met de gang van zaken binnen Kanti. Dit houdt in dat collega’s met vragen bij mij komen, en ook dat jullie als ouder/ verzorger bij mij terecht kunnen.


Mochten jullie vragen hebben, voel je dan vrij om me aan te spreken. Ik ben van maandag tot en met donderdag bij Kanti te vinden.

Manon Klaassen

Hallo, graag stel ik mezelf aan jullie voor. Mijn naam is Manon Klaassen en ik ben 26 jaar oud. Samen met mijn vriend woon ik in Drunen.

In 2014 heb ik mijn diploma SPW 4 behaald. Van kleins af aan wist ik al dat ik met kinderen wil werken. Zelf heb ik op verschillende plekken met verschillende visies gewerkt. De visie van Kanti sluit erg goed bij mij aan. De kinderen zijn hier de hele dag in zo'n mooie en uitdagende omgeving.

Het zien ontwikkelen van de kinderen en daar iets in bij kunnen dragen is zo bijzonder. Ik vind het erg speciaal hoeveel liefde je van een kind kunt krijgen!

Zelf ben ik erg sportief en ik houd ervan om lekker met de kinderen te bewegen. Vanaf juni 2019 ben ik werkzaam bij Kanti. Jullie gaan mij voornamelijk zien bij de Inca's. Tot snel!

Melanie de Jong


Annette Martens

Hoi hoi, ik ben Annette Martens en stel mijzelf hier graag even voor. Samen met mijn ouders en mijn jongere broertje woon in in Kaatsheuvel. In 2020 heb ik mijn hbo opleiding afgerond en ben daarna bij Kanti gebleven om te werken. Mij kun je voornamelijk op de peutergroepen vinden. Het werken met kinderen is voor mij een van de leukste dingen die er is. Hun leuke grapjes of gezellige gesprekken maken mijn dag. Samen met de kinderen zorgen we voor een gezellige dag waarbij we veel dingen doen. De dagen dat ik niet op de groep sta ben ik te vinden achter te balie. Hier ben ik bezig met administratieve taken. Mocht je een vraag hebben dan hoor ik het graag!