BSO-GROEPEN DE TAMA'S & DE TANKA'S


Kinderen vanaf 4 jaar mogen spelen bij De Tama's & De Tanka's .

Hieronder maak je kennis me onze vaste pedagogisch medewerkers op deze groep.


   


= Uk & Puk (VVE) gecertificeerd of in opleiding (i.o.)


= gecertificeerd trainer gezonde kinderopvang

Maud v/d Boogaard

Hallo, Ik ben Maud en ik werk bij Kanti als pedagogisch medewerker. Daarnaast studeer ik Pedagogisch management kinderopvang. Daarvoor heb ik voor Onderwijsassistent gestudeerd. Als klein meisje zat ik al met al mijn knuffels in de kring. Ik wist precies wat ik wilde worden: Juf! In het regulier onderwijs kon ik mijn ei niet kwijt. Maar dat veranderde toen ik bij Kanti binnen liep in 2014. Mijn kindbeeld en visie kwamen overeen met de werkwijze van Kanti. Ik ben daarna niet meer weggegaan!

Ik werk voornamelijk op de peutergroepen en op de BSO. Daar ben ik coordinator. Ik werk tevens op kantoor, waar ik Freek en Sonja ondersteun met diverse administratieve taken

Diewertje van Hoorn

i.O.

Melissa van Beek

Hallo, ik ben Manuela Lambooy, 21 jaar en woon in Sprang-Capelle. 


In 2018 heb ik mijn diploma behaald als pedagogische medewerker niveau 4. Na alle stages op vele verschillende locaties had ik nog niet mijn plekje gevonden. vervolgens hoorde ik veel goede reacties op Kanti. Ik ben toen op het internet gaan zoeken en verrast door de goede visie. Inmiddels ben ik als vast gezicht werkzaam bij de babygroep van  Kanti. En het bevalt me erg goed. Dit is de plek die ik zocht. Zulke mooie mensen werken hier. Ieder hun eigen kracht en samen toch een team. Samen met het team en de kinderen is dit de beste plek die er is voor mij. Het mooiste wat er is, is  om de groei van de kinderen mee te mogen maken en hier een steentje aan bij te mogen dragen.  Dat is iets heel bijzonders.

i.O.

Marionne Timmermans

Hoi, ik ben Marionne, geboren(1997) en getogen in Sprang-Capelle. Mijn passie voor kinderen was er al van jongs af aan. Ik heb 3 oudere zussen, waardoor ik al vroeg tante was. Ik vond het heerlijk om met mijn nichtjes bezig te zijn. Toen ik mijn diploma van de middelbare school had behaald, ben ik PABO (leraar basisonderwijs) gaan doen. Na een lange tijd kwam ik erachter dat dit niet mijn doelgroep was. Toen ben ik de opleiding gaan doen voor pedagogisch medewerker. Na mijn eerste stagedag, wist ik het meteen, dit is het! Een half jaar geleden kwam ik bij Kanti terecht voor mijn laatste stage en nu mag ik hier ook blijven werken. Ik geniet er elke dag van om bij Kanti te werken, omdat hier elk kind echt mag zijn zoals hij/zij is en omdat elk kind de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. Op dinsdag ben ik bij de BSO te vinden. Overige dagen werk ik op het kinderdagverblijf van Kanti.

Janine Vriens

Beste ouders, van baby tot B.S.O, van peuter tot puber. Ik ben Janine, 47 jaar, getrouwd met Gerard, moeder van zoon Jerome 16 jaar, én dol op kinderen!

Sinds 1989 ben ik afgestudeerd Agogisch werker en na veel mooie ervaringen binnen de kinderopvang ben ik gestart met mijn  eigen jeugdtheater. Mijn uitgangspunt: "Het beste voor elk individueel kind". Mij tref je op dinsdag  bij de BSO. Deze middag benutten we om met elkaar, met veel liefde, aandacht en plezier diverse Kunst & Kulturele activiteiten te verKENNEN ! Ja, dol op Kanti en op jullie KROOST. Tot ziens!