Ik ben Sonja van den Hoven. Directeur-eigenaar van Kanti. Getrouwd met Freek en moeder van 2 kinderen.

U zult vast willen weten waarom ik Kanti heb opgericht. Het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig.

Het is vanuit passie ontstaan. Passie voor de ontwikkeling van het jonge kind. Het intrigeert me. Wanneer ik een kind zie, verschijnt er vanzelf een glimlach op mijn gezicht. Ik hou van de manier waarop ze bewegen, van hun eigenwijsheid en onbevangenheid.

Daarnaast zie ik een verandering ontstaan. Ik geloof erin dat het hedendaagse kind behoefte heeft aan iets nieuws. Kinderen zijn vaak wijzer dan wij denken, maar ze zijn ook gevoelig waardoor we binnen Kanti graag de balans zoeken tussen uitdaging en rust.

 

 

 

MAUD

V/D BOOGAARD

SONJA

V/D HOVEN

DANIQUE

WILLMS

Hoi allemaal, ik ben Danique Willms geboren op 3 mei 1987. Ik kom uit een gezin met drie kinderen waarvan ik de jongste ben. Ik heb nog een oudere broer en zus.

Ik heb de opleiding onderwijsassistente gedaan. Daarna heb ik nog een HBO voor de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Bij deze opleiding heb ik mij volledig gericht op de opvoedingsondersteuning.

Na op een paar verschillende plaatsen in de kinderopvang gewerkt te hebben, ben ik bij Kanti volledig op mijn plek! Ik vind het heerlijk om kinderen nieuwe ervaringen mee te geven en ze een veilig gevoel te geven bij Kanti. Elk kind is uniek en ik vind het fijn om elk kind te laten stralen en de aandacht te geven die hij of zij nodig heeft. Ik sta niet alleen op de groep maar werk ook als VVE coördinator. Dat wil zeggen dat in verantwoordelijk ben voor de taken die komen kijken bij voor vroegschoolse educatie, waaronder toetsing en contacten met de scholen en de bibliotheek enzovoorts.

Mijn passie is van jongs af aan al geweest om te werken met jongen kinderen. Dat deze passie ook werkelijkheid is geworden daar geniet ik nog elke dag van!

Hallo, Ik ben Maud en ik werk bij Kanti als pedagogisch medewerker. Daarnaast studeer ik Pedagogisch management kinderopvang. Daarvoor heb ik voor Onderwijsassistent gestudeerd. Als klein meisje zat ik al met al mijn knuffels in de kring. Ik wist precies wat ik wilde worden: Juf! In het regulier onderwijs kon ik mijn ei niet kwijt. Maar dat veranderde toen ik bij Kanti binnen liep in 2014. Mijn kindbeeld en visie kwamen overeen met de werkwijze van Kanti. Ik ben daarna niet meer weggegaan!

Op Maandag, dinsdag & donderdag verzorg ik de TSO (overblijf) op BS Theresia en ben ik het vaste gezicht voor de BSO.

MELANIE

DE JONG

Graag stel ik mezelf aan jullie voor. Mijn naam is Melanie en ik woon in Waalwijk. In 2009 heb ik mijn diploma SPW gehaald. Daarna heb ik op veel plaatsen gewerkt en heb daardoor veel ervaring opgedaan. In 2014 ben ik naar Curacao geweest en heb ik daar gewerkt bij een BSO, wat een super mooie ervaring is geweest. Sinds 1 Augustus 2016 ben ik met heel veel plezier werkzaam bij Kanti,voornamelijk op de babygroep De Tipi's, op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Het werken met kinderen doe ik met heel veel liefde. De puurheid, creativiteit en het enthousiasme van de kinderen maken het werk heel bijzonder voor mij.

 

PAUKE

MULDERS

Hoi, ik ben Pauke Mulders en werk bij uw kind als leidster op de groep. Ik kom uit Kaatsheuvel, ben getrouwd met Rob en we hebben 2 kinderen. Ik voetbal 1 keer per week in een heel leuk vrouwenelftal en ik ben regelmatig op de scholen van mijn kinderen te vinden. Wat ik zo leuk vind aan het werken met kinderen? De onbevangenheid van een kind, hun kijk op het leven, dit vind ik bijzonder om te mogen ervaren. Ik vind het mooi om te zien dat uw kind totaal afhankelijk bij ons binnenkomt en dat hetzelfde kind een paar jaar later als een al heel zelfstandig mensje de dagopvang verlaat. Dat ik dat op de voet mag volgen maakt mijn werk heel bijzonder. Bij Kanti proberen we er elke dag een feestje van te maken. We vormen een hecht team en staan er elke dag weer samen voor om de kinderen een fijne dag te bezorgen. Heeft u nog vragen, stel ze gerust. Tot ziens!

MONIQUE

DE VALK

Hallo allemaal, ik ben Monique geboren in 1973 getrouwd met Marcel en moeder van twee zonen 2005-2006. Ik geef cultuur educatie op onder andere basisscholen, kinderopvang, bibliotheken en ik heb een eigen bedrijfje Krejakids013 waar ik cultuur, natuur en techniek probeer te verbinden dit doe ik of in het buitenatelier, atelier of op locatie. Mijn passie ligt bij beeldende vorming, mooie dingen maken, met je handen werken met kinderen. Ik werk op donderdag op de BSO bij Kanti en dat doe ik met veel plezier.

 

JANINE

VRIENS

Beste ouders, van baby tot B.S.O, van peuter tot puber. Ik ben Janine, 47 jaar, getrouwd met Gerard, moeder van zoon Jerome 14 jaar, én dol op kinderen!

Sinds 1989 ben ik afgestudeerd Agogisch werker en na veel mooie ervaringen binnen de kinderopvang ben ik gestart met mijn eigen jeugdtheater. Mijn uitgangspunt: "Het beste voor elk individueel kind". Mij tref je op maandag en dinsdag als overblijfkracht op B.S Theresia en op dinsdagmiddag bij de Kanti, peuters en BSO. Deze middagen benutten we om met elkaar, met veel liefde, aandacht en plezier diverse Kunst & Kulturele activiteiten te verKENNEN ! Ja, dol op Kanti en op jullie KROOST. Tot ziens!

MARISKA

JANSEN

Hallo allemaal,

Ik ben Mariska Jansen. Ik woon samen met mijn vriend en ons zoontje (juli 2017) in Kaatsheuvel. In 2007 heb ik mijn diploma sociaal pedagogisch medewerker behaald en ben ik gaan werken in de kinderopvang. Toen ik na mijn verlof weer aan de slag ging merkte ik dat ik niet meer op mijn plek zat en toe was aan een nieuwe uitdaging. Deze nieuwe uitdaging heb ik gevonden bij Kanti. Ik ben maandag dinsdag en donderdag te vinden bij de Tipi's. En daar geniet ik van!

 

Rechtvaart 3C

5171 TA Kaatsheuvel 06-44815850 info@kantikind.nl

FREEK

V/D HOVEN

Mijn naam is Freek van de Hoven, getrouwd met Sonja en vader van onze 2 kinderen (2007/2010). Nadat Sonja in 2014 Kanti opstartte heb ik haar uiteraard ondersteund. Dat begon met een boodschapje, maar mondde uiteindelijk uit in administratieve taken en overige management taken.

Na een loopbaan van 16 jaar als inkoper heb ik begin 2018 het roer omgegooid en heb ik me definitief aangesloten bij de Kanti-crew (zoals wij dat noemen). Dat was best een uitdaging, maar ik geniet er met volle teugen van. Het werk verrast me nog elke dag.

Mij taken zijn oa: •Planning •Financiële administratie •Huisvesting •Vervoer